Canon lanserer Océ ProStream

PUBLISERT: 23 februar 2017
OPPDATERT: 23 februar

20. februar lanserte Canon Océ ProStream – neste generasjons fargepresse med rullbasert blekkutskrift.

Selskapet skriver at ProStream kombinerer det beste fra Canons eksisterende avanserte blekkteknologier med nye innovasjoner og tar blekkutskrift med høy hastighet til et nytt nivå når det gjelder fargekvalitet og medieutvalg.

Dette skaper verdifulle nye muligheter for mange utskriftsleverandører (PSP). De vil være bedre rustet til å produsere individuelt tilpasset innhold som øker verdien på kommunikasjonen innen en rekke ulike bruksområder, som direkte markedsføring og markedsføringsmateriell, personlig tilpassede kataloger, brosjyrer og bøker.

ProStream er et naturlig tilskudd til Canons eksisterende utvalg av rullbaserte blekkløsninger som dekker behovet til fremtidsrettede kunder på jakt etter høyere kvalitet og forbedret medieutvalg til utskrift i store volumer, sier Christian Unterberger, som er Chief Marketing Officer og Executive Vice President Production Printing Products hos Canon

– Med denne nye pressen kan kundene trygt flytte kvalitetsoppdrag fra offset til blekkbasert utskrift. Det betyr at utskriftsleverandører og merkeeiere får mulighet til å utforske hele det kreative potensialet for variable data og høyne effektiviteten i datadrevne flerkanalskampanjer, fortsetter han.

Med utskriftsbredde på 540 mm og maksimum utskriftshastighet på 80 meter per minutt kan ProStream skilte med klasseledende produktivitet med opptil 35 millioner A4 sider i måneden.

Førsteklasses utskriftskvalitet oppnås ved hjelp av et nytt 1200 dpi Canon DigiDot-skrivehode som produserer skarpe bilder med høy oppløsning, fine detaljer, jevne gråtoner samt store dekkflater i én farge.

Et nytt pigmentbasert polymerblekk matcher eller overstiger fargeomfanget for offset for produksjon i høy kvalitet. ProStream har også en ny berøringsfri flytende tørketeknologi. Det minimerer den fysiske belastningen på papiret og lar utskriften være uberørt til den er helt tørr, noe som gir god blekkdekning for strålende fargegjengivelse.

ProStream er utstyrt med Canons ColorGrip-teknologi for papirbehandling som sikrer beste mulige utskriftskvalitet på standard bestrøket og ubestrøket offset-papir fra 60 til 160 g/m2.

– Vi snakker med mange kunder som er på jakt etter en rullbasert presse med blekkutskrift som leverer både de klare fargene man kjenner fra offset og mulighet for utskrift av variable data på standard bestrøket papir, noe som gir kostnadseffektive løsninger for utskrift på hvitt papir med kort leveringstid. Med ProStream kan vi nå gi dem det de er på jakt etter, sierPeter Wolff, Canon Europas Head of Sheet- and Web-fed Production Solutions.

Canon stilte ut den nye ProStream-pressen på Hunkeler Innovationdays i Luzern i Sveits denne uken, der det ble demonstrert produksjon av direkte reklame, kalendere, fotobøker og brosjyrer. ProStream kommer for salg sommeren 2017.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1