Canon lanserer Océ ProStream

PUBLISERT: 23 februar 2017
OPPDATERT: 23 februar

20. februar lanserte Canon Océ ProStream – neste generasjons fargepresse med rullbasert blekkutskrift.

Selskapet skriver at ProStream kombinerer det beste fra Canons eksisterende avanserte blekkteknologier med nye innovasjoner og tar blekkutskrift med høy hastighet til et nytt nivå når det gjelder fargekvalitet og medieutvalg.

Dette skaper verdifulle nye muligheter for mange utskriftsleverandører (PSP). De vil være bedre rustet til å produsere individuelt tilpasset innhold som øker verdien på kommunikasjonen innen en rekke ulike bruksområder, som direkte markedsføring og markedsføringsmateriell, personlig tilpassede kataloger, brosjyrer og bøker.

ProStream er et naturlig tilskudd til Canons eksisterende utvalg av rullbaserte blekkløsninger som dekker behovet til fremtidsrettede kunder på jakt etter høyere kvalitet og forbedret medieutvalg til utskrift i store volumer, sier Christian Unterberger, som er Chief Marketing Officer og Executive Vice President Production Printing Products hos Canon

– Med denne nye pressen kan kundene trygt flytte kvalitetsoppdrag fra offset til blekkbasert utskrift. Det betyr at utskriftsleverandører og merkeeiere får mulighet til å utforske hele det kreative potensialet for variable data og høyne effektiviteten i datadrevne flerkanalskampanjer, fortsetter han.

Med utskriftsbredde på 540 mm og maksimum utskriftshastighet på 80 meter per minutt kan ProStream skilte med klasseledende produktivitet med opptil 35 millioner A4 sider i måneden.

Førsteklasses utskriftskvalitet oppnås ved hjelp av et nytt 1200 dpi Canon DigiDot-skrivehode som produserer skarpe bilder med høy oppløsning, fine detaljer, jevne gråtoner samt store dekkflater i én farge.

Et nytt pigmentbasert polymerblekk matcher eller overstiger fargeomfanget for offset for produksjon i høy kvalitet. ProStream har også en ny berøringsfri flytende tørketeknologi. Det minimerer den fysiske belastningen på papiret og lar utskriften være uberørt til den er helt tørr, noe som gir god blekkdekning for strålende fargegjengivelse.

ProStream er utstyrt med Canons ColorGrip-teknologi for papirbehandling som sikrer beste mulige utskriftskvalitet på standard bestrøket og ubestrøket offset-papir fra 60 til 160 g/m2.

– Vi snakker med mange kunder som er på jakt etter en rullbasert presse med blekkutskrift som leverer både de klare fargene man kjenner fra offset og mulighet for utskrift av variable data på standard bestrøket papir, noe som gir kostnadseffektive løsninger for utskrift på hvitt papir med kort leveringstid. Med ProStream kan vi nå gi dem det de er på jakt etter, sierPeter Wolff, Canon Europas Head of Sheet- and Web-fed Production Solutions.

Canon stilte ut den nye ProStream-pressen på Hunkeler Innovationdays i Luzern i Sveits denne uken, der det ble demonstrert produksjon av direkte reklame, kalendere, fotobøker og brosjyrer. ProStream kommer for salg sommeren 2017.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324