Canon lanserer imagePRESS C650

PUBLISERT: 9 mars 2017
OPPDATERT: 9 mars

imagePRESS C650 bygger på samme maskinvareplattform som imagePRESS C850-serien (lansert i september 2016). Den tilbyr samme kombinasjon av høy utskriftskvalitet, ytelse og pålitelighet som de øvrige modellene i serien. Samtidig gir den muligheten for profesjonell etterbehandling fra C850-serien tilgjengelig i segmentet for 65 sider/min.

Hustrykkerier og PSPer
– imagePRESS C650 representerer en ny mulighet for hustrykkerier og små, fremtidsrettede trykksaksprodusenter (PSPer) som tradisjonelt sett har fokusert på mindre kompleks dokumentproduksjon, sier Bjørn Frantsen, produktansvarlig for Professional Print i Canon Norge. – Nå får de mulighet til å ta steget inn i produksjonssegmenter som krever høyere kvalitet og profesjonell etterbehandling, for eksempel produksjon av kataloger, hefter og direkte markedsføring. I tillegg kan man produsere markedsføringsmateriell som tosidige bannere og konvolutter.

– For denne typen kunder blir god merkevarepresentasjon, fargestyring og kreativitet stadig viktigere. Disse endrede behovene krevde en produksjonsenhet på inngangsnivå som kan integreres direkte med andre systemer i kundens virksomhet. Samtidig har den et prisnivå som gjør det hele gjennomførbart for kunden. Med imagePRESS C650 tilbyr vi en slik løsning, legger Frantsen til.

Ferdiggjøring
imagePRESS C650 er utstyrt med ulike muligheter for etterbehandling som heftetrimmer med to kniver, falseenhet,dokumentinnlegger, heftemodul og hulleenhet med falsing og stifting. Enheten tilbyr også tosidig bannerutskrift som gir kundene økt produktivitet ved utskrift på lange papirark.

Ulike ripmuligheter
Den nye imagePRESS-modellen tilbyr ulike fleksible arbeidsflyt for kunder i grafisk bransje, og den støtter en rekke RIP-er for produksjonsmiljøer, inkludert PRISMAsync og nye EFI Fiery imagePRESS Server H300. Kunder i kontorsegmentet som i hovedsak produserer profesjonelle dokumenter til både ekstern og intern bruk, kan integrere C650 i sine eksisterende systemer ved hjelp av imagePRESS Printer Kit. C650 fungerer også sømløst med ulike kontorsystemer som uniFLOW, ved hjelp av MEAP (Multi-functional Embedded Application Platform).

– Med imagePRESS C650 gir vi kvalitetsbevisste kontorbrukere fleksibilitet til å gå i gang med produksjon av nye produkttyper, samt mulighet til å forbedre mer tradisjonelt internt og eksternt kommunikasjonsmateriell, sier Erik Mikalsen, administrerende direktør i Canon Norge. – Dette er et langt steg i riktig retning for kunder i dette miljøet, og takket være etterbehandlingsløsningene som er tilgjengelige, vil det også bane vei for mer allsidig utskriftsproduksjon med profesjonell kvalitet.

Les videre

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Kreativiteten flyter i Lommedalen

Med helt unike løsninger som blander trykte produkter med digital signage, har Adpoint blitt et selskap hvor tallene stadig peker oppover. Og den reisen har bare så vidt begynt spør du grunnleggeren Pawel Karalus.
Adpoint lucka

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1