Nå blir det nye pappkrus

PUBLISERT: 9 mars 2017
OPPDATERT: 9 mars
Lokket brettes sammen

Metsä Board presenterte Lidloc, et revolusjonerende design av et pappkrus på Packaging Innovations Exhibition i Birmingham, 1-2 mars.

Det patenterte designet av Lidloc baseres på et forhøyet standardkrus som brettes og låses og får et integrert lokk. Den innovative løsningen fjerner helt behovet for et separat plastlokk og kommer til å endre måten å produsere, benytte og gjenvinne pappkrus på, hevder Metsä Board.

Kald drikke (med sugerør) og varm.

Cyril Drouet, Design & Innovation Director Metsä Board, presenterte Lidloc-konseptet for et spesielt invitert publikum ved Packaging Innovations. Han forklarer fordelene med det innovative designet slik: «Vi har utformet Lidloc til å være en konstruksjon i ett stykke, hvilket eliminerer behovet for et separat plastlokk. Med hjelp av et sikkert “lås-lokk» design er kruset enkelt å brette sammen. Det integrerte lokket er tett og gir muligheter for å styrke kundenes varemerke ettersom trykking kan skje i ett stykke samtidig med resten av krusemnet. Lokket er dessuten utformet slik at konsumenten kan smatte på hett innhold men er også ideelt for kalde drikker som drikkes med sugerør.

Samtidig som Metsä Board lanserer Lidloc, så har finske Huhtamaki annonsert at de investerer i en ny fabrikk med plassering i Kiev, Ukraine for produksjon av papirkrus.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Canon titter inn i nye markeder

Det er en Canon i kanonform, som med sin 4.800 m2 store Drupa-stand viser hvorfor de er markedsleder innen flere teknologier.
Drupa_Canon

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz