Print videre fra der du kræsjet

PUBLISERT: 16 mars 2017
OPPDATERT: 16 mars
Tidligere ville det være umulig å gjenoppta produksjonen presist i et pass. Med den nye funksjonaliteten på swissQprint UV printere skal dette nå være mulig.

En ny programvarefunksjon fra swissQprint hjelper kundene med å unngå materialsløsing og ekstraarbeid. Etter en kræsj sørger programvareoppdateringen for at produksjonen kan fortsette på nøyaktig samme sted, uten å etterlate banding eller synlige spor.

Den bevegelige printsleden på swissQprint UV printeren stopper øyeblikkelig når den kommer i kontakt med en person eller et objekt. Det samme skjer hvis det er fare for at printhodet rammer printmediet. Men hva med det printede materialet og det arbeidet som allerede er gjort? Her har swissQprint utviklet en ny programvarefunksjon.

Gjenoppta produksjonen akkurat der kræsjet skjedde
Etter en nødstopp kan operatøren, med bare to klikk med musen, gjenoppta produksjonen på nøyaktig samme sted som den stanset. Dette kan for eksempel være midt i et pass, uten at dette skal kunne sees i ettertid, hevder swissQprint.

Funksjonen er spesielt nyttig når man jobber med et dyrt medium, eller har korte tidsfrister på de store formatene.

Den nye funksjonaliteten kan man oppgradere til på eksisterende swissQprint printere og er integrert på alle nye printere fra firmaet.

swissQprints forhandler i Norden er NIZE equipment.

Les videre

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Kreativiteten flyter i Lommedalen

Med helt unike løsninger som blander trykte produkter med digital signage, har Adpoint blitt et selskap hvor tallene stadig peker oppover. Og den reisen har bare så vidt begynt spør du grunnleggeren Pawel Karalus.
Adpoint lucka

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1