Print videre fra der du kræsjet

Tidligere ville det være umulig å gjenoppta produksjonen presist i et pass. Med den nye funksjonaliteten på swissQprint UV printere skal dette nå være mulig.

En ny programvarefunksjon fra swissQprint hjelper kundene med å unngå materialsløsing og ekstraarbeid. Etter en kræsj sørger programvareoppdateringen for at produksjonen kan fortsette på nøyaktig samme sted, uten å etterlate banding eller synlige spor.

Den bevegelige printsleden på swissQprint UV printeren stopper øyeblikkelig når den kommer i kontakt med en person eller et objekt. Det samme skjer hvis det er fare for at printhodet rammer printmediet. Men hva med det printede materialet og det arbeidet som allerede er gjort? Her har swissQprint utviklet en ny programvarefunksjon.

Gjenoppta produksjonen akkurat der kræsjet skjedde
Etter en nødstopp kan operatøren, med bare to klikk med musen, gjenoppta produksjonen på nøyaktig samme sted som den stanset. Dette kan for eksempel være midt i et pass, uten at dette skal kunne sees i ettertid, hevder swissQprint.

Funksjonen er spesielt nyttig når man jobber med et dyrt medium, eller har korte tidsfrister på de store formatene.

Den nye funksjonaliteten kan man oppgradere til på eksisterende swissQprint printere og er integrert på alle nye printere fra firmaet.

swissQprints forhandler i Norden er NIZE equipment.

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *