Raskere uv-led fra Efi

Efi Vutek 5r

Efi lanserer to nye rullbaserte uv-led-blekkskrivere, som skal være de hurtigste i produktklassen.

Efi Vutek 5r og 3r er ifølge Efi de mest teknisk avanserte rullbaserte led-skriverne på markedet, og skal gi høyeste bildekvalitet til de høyest rankede hastighetene. Dessuten finnes det flere funksjoner som skal øke effektiviteten i produksjonsprosessen.

Oppløsningen skal være opp til 1200 dpi, med Efi Ultradrop Technology 7-picolitre-skrivehoder med multidropmuligheter, som skal utjevne skygger, overtoninger og overgangar. I maskinene befinner det seg en blekkfordelingsalgoritme som gjør at en liter blekk kan rekke til i gjennomsnitt 149 kvadratmeter i alle utskriftsmodi.

Efi Vutek 3r

Den tre meter brede 3r-modellen skal kunne skrive ut i opp til 315 kvadratmeter i timen, mens den større, fem meter brede 5r-modellen har en hastighet på opp til 455 kvadratmeter i timen.

– Vi har lyttet til våre kunder. De tøyer grensene når det gjelder de applikasjoner som de produserer, og den hastigheten og den kvaliteten de kan lage dem med. Vårt svar er fortsatt innovasjon, og Vutek 3r og 5r er to eksempler på resultatet, sier Scott Schinlever, senior visepresident og general manager for Efi Inkjet.

Det er også mulig å velge seg ekstrautstyr, som for eksempel inline skjæremaskin og arksamler. Dessuten kan man med de nye maskinene få automatisert dobbeltsidig bakgrunnsbelyst trykk, en app du kan benytte for å ha kontroll på trykket på avstand, flere lyse farger for økt gamut med mer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: