Raskere uv-led fra Efi

PUBLISERT: 16 mars 2017
OPPDATERT: 16 mars
Efi Vutek 5r

Efi lanserer to nye rullbaserte uv-led-blekkskrivere, som skal være de hurtigste i produktklassen.

Efi Vutek 5r og 3r er ifølge Efi de mest teknisk avanserte rullbaserte led-skriverne på markedet, og skal gi høyeste bildekvalitet til de høyest rankede hastighetene. Dessuten finnes det flere funksjoner som skal øke effektiviteten i produksjonsprosessen.

Oppløsningen skal være opp til 1200 dpi, med Efi Ultradrop Technology 7-picolitre-skrivehoder med multidropmuligheter, som skal utjevne skygger, overtoninger og overgangar. I maskinene befinner det seg en blekkfordelingsalgoritme som gjør at en liter blekk kan rekke til i gjennomsnitt 149 kvadratmeter i alle utskriftsmodi.

Efi Vutek 3r

Den tre meter brede 3r-modellen skal kunne skrive ut i opp til 315 kvadratmeter i timen, mens den større, fem meter brede 5r-modellen har en hastighet på opp til 455 kvadratmeter i timen.

– Vi har lyttet til våre kunder. De tøyer grensene når det gjelder de applikasjoner som de produserer, og den hastigheten og den kvaliteten de kan lage dem med. Vårt svar er fortsatt innovasjon, og Vutek 3r og 5r er to eksempler på resultatet, sier Scott Schinlever, senior visepresident og general manager for Efi Inkjet.

Det er også mulig å velge seg ekstrautstyr, som for eksempel inline skjæremaskin og arksamler. Dessuten kan man med de nye maskinene få automatisert dobbeltsidig bakgrunnsbelyst trykk, en app du kan benytte for å ha kontroll på trykket på avstand, flere lyse farger for økt gamut med mer.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324