Onlinetrykkeriet print24 presenterer sine populære toppselgere

PUBLISERT: 23 mars 2017
OPPDATERT: 23 mars

Onlinetrykkeriet print24 er stolt over å presentere sine rimelige toppselgere. Disse populære trykkeriproduktene er ideelle for effektiv reklame for din egen bedrift – enten i egen butikk eller på arrangementer.
print24 byr på høyverdige produkter i vanlig toppkvalitet til toppriser!

Med plakater og postere vekker du potensielle kunders oppmerksomhet og bekjentgjør for eksempel arrangementer. For kun 610,55 NOK | 763,19 NOK (netto | brutto)* får du 100 høyverdige A2-plakater.
Flyere og foldere hører uten tvil til blant de mest populære reklamemidlene. Benytt flyerne som praktiske støtteark eller bruk denne printklassikeren for eksempel som teaterprogram. Bestill 1000 stk. til en pris av kun 217,56 NOK | 271,95 NOK (netto | brutto)**
Presenter produktene dine på en profesjonell og elegant måte med de rimelige magasinene og prospektene fra print24. Bestill dine egne, for eksempel 100 stk. for kun 1.837,40 NOK | 2.296,75 NOK (netto | brutto)***.Ved ordet «postkort» tenker mange på ferie. Men postkort kan brukes til så mangt, for eksempel til å lage reklame for egne produkter. Bestill 100 stk. til en rimelig pris av kun 52,80 NOK | 66,00 NOK (netto | brutto)****.

Alle toppselgere fra print24 fås fra mengder på 1 stk. og egner seg dermed også godt til å sende som prøveeksemplar til kunder – eller til deg selv, slik at du kan bli overbevist om toppkvaliteten!


* Gjelder kun for plakater/postere, ensidig, høyt format, 420 x 594 mm A2, 4/0-farget CMYK, 135 g/m² glanset bildetrykkpapir, 100 stk., standard leveringstid ekskl. porto.

** Gjelder kun for flyere/foldere, ensidig | dobbeltsidig, 105 x 148 mm A6, 135 g/m² glanset bildetrykkpapir, 4/0-farget CMYK | 4/4-farget CMYK, 1000 stk., standard leveringstid ekskl. porto.

*** Gjelder kun for magasiner/prospekter, stiftet, innhold 32 sider, 210 x 297 mm A4, 135 g/m² glanset bildetrykkpapir, 4/4- farget CMYK, 100 stk., standard leveringstid ekskl. porto.

**** Gjelder kun for postkort, dobbeltsidig, 105 x 148 mm A6, 300 g/m² kromokartong, 100 stk., standard leveringstid ekskl. porto.

Les videre

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Kreativiteten flyter i Lommedalen

Med helt unike løsninger som blander trykte produkter med digital signage, har Adpoint blitt et selskap hvor tallene stadig peker oppover. Og den reisen har bare så vidt begynt spør du grunnleggeren Pawel Karalus.
Adpoint lucka

LOS Digital satser videre på bokproduksjon

LOS Digital i Larvik har de siste årene satset mye på bokproduksjon i mindre serier og å kunne tilby hele kjeden fra trykt til ferdig innbundet bok. En ny stiftlinje fra Horizon er det siste tilskuddet.
LOS Eirik

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik