Høyere hvithet på oppgradert Ensocoat

PUBLISERT: 30 mars 2017
OPPDATERT: 30 mars

CIE-hvitheten på den sterke, hvite homogenkartongen Ensocoat oppgraderes fra 125 til 135. Dette, sammen med kartongens overflatejevnhet skal gi et enda bedre trykkresultat.

Ifølge Papyrus gir Ensocoat et meget godt inntrykk som emballasje for kosmetikk, parfyme, mat og luksusprodukter men presenterer seg også godt når den benyttes på foldere, kort og kreativt reklamemateriale.

Denne kartongen har også mange etterbehandlingsmuligheter: falsing, rilling og stansing kan benyttes på kartongen, samt ferdiggjøringsteknikker som foliering, laminering og uv-lakkering.

Papyrus forteller også at Ensocoat har kvalitets- og miljøsertifikat som FSC® og EU Ecolabel, og egner seg for direkte kontakt med næringsmidler, ettersom den oppfyller kravene for anvendelse med lukt– og smakfølsomme produkter.

Ensocoat er tilgjengelig i 190 – 380 g/m2. I 190 og 210 g/m2 er den HP Indigo-sertifisert. Papyrus kan levere den nye og forbedrede Ensocoat i løpet av mai 2017. Inntil da er tilgjengeligheten av den nåværende Ensocoat kvalitetssikret.

Les videre

Canon titter inn i nye markeder

Det er en Canon i kanonform, som med sin 4.800 m2 store Drupa-stand viser hvorfor de er markedsleder innen flere teknologier.
Drupa_Canon

Packnorth Award 2024 er åpen – nå med flere nyheter

For fjerde gang arrangeres Packnorth Award-konkurransen av Packnews og med Scanpack som partner. I dag 1. februar er påmeldingssiden åpnet. Årets konkurranse byr på nyheter.
Scen-Scanpack-2022

Scanpack feirer 60 år med alt og mer til

Neste år er Scanpack-år, men det er ikke hvilket som helst Scanpack-år. Messen fyller 60 år.
Monika-Olund-och-Anna-Lena-Friberg-Scanpackx

Fargerikt samarbeid mellom Lessebo Paper og Addbrand

Et nytt fargerikt Småland-samarbeid har sett dagens lys siden Lessebo papir signerte en grossistavtale med den grafiske forhandleren Addbrand. En bredere produktportefølje og sterkere distribusjonskanaler skal være resultatet av at selskapene nå sammen blar om til en ny side.
Addbrand-Lessebo-1024x683

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12