Høyere hvithet på oppgradert Ensocoat

CIE-hvitheten på den sterke, hvite homogenkartongen Ensocoat oppgraderes fra 125 til 135. Dette, sammen med kartongens overflatejevnhet skal gi et enda bedre trykkresultat.

Ifølge Papyrus gir Ensocoat et meget godt inntrykk som emballasje for kosmetikk, parfyme, mat og luksusprodukter men presenterer seg også godt når den benyttes på foldere, kort og kreativt reklamemateriale.

Denne kartongen har også mange etterbehandlingsmuligheter: falsing, rilling og stansing kan benyttes på kartongen, samt ferdiggjøringsteknikker som foliering, laminering og uv-lakkering.

Papyrus forteller også at Ensocoat har kvalitets- og miljøsertifikat som FSC® og EU Ecolabel, og egner seg for direkte kontakt med næringsmidler, ettersom den oppfyller kravene for anvendelse med lukt– og smakfølsomme produkter.

Ensocoat er tilgjengelig i 190 – 380 g/m2. I 190 og 210 g/m2 er den HP Indigo-sertifisert. Papyrus kan levere den nye og forbedrede Ensocoat i løpet av mai 2017. Inntil da er tilgjengeligheten av den nåværende Ensocoat kvalitetssikret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *