Svensk publiseringskonkurranse nå åpen for norske bidrag

PUBLISERT: 30 mars 2017
OPPDATERT: 30 mars

Publishingpriset, en jurybedømmet konkurranse som deler ut årlige utmerkelser for høy kvalitet innen publisering har flyttet sitt opprinnelige svenske fokus og er nå åpen for global deltakelse. Konkurransebidrag er velkommen fra hele verden, forutsatt at de er på dansk, engelsk, norsk eller svensk. De 30 konkurransekategoriene spenner over filmer, trykte publikasjoner og nettsteder.

Blant de tretti kategorivinnerne velger juryen dessuten tre Grand Prix-vinnere – for film, for trykk og for nett.

Siden Publishingpriset ble innstiftet i 1990 har den uavhengige juryen belønnet kommunikasjonsbyråer, forlag, blader, trykkerier, industriforetak, kommuner og andre aktører med sammenlagt over tusen prisstatuetter. Mottakerne av disse vitner om at en seier i Publishingpriset styrker varemerket og øker troverdigheten og motivasjonen.

– En seier i Publishingpriset blir et kvalitets­stempel som gir oss troverdighet hos våre kunder og kontakter, sier Sara Alinder på Alinder Design, vinner i  2016 i kategorien utdanningsprogram.

Konkurransen er nå åpen for innsending av bidrag. For mer informasjon og bilder, besøk
PublishingPriset.org

TIDSPLAN FOR KONKURRANSEN
• 31 mai 2017: Siste dag for innsending av bidrag.
• August: De nominerte publiseres.
• Oktober: Vinnerne tilkjennegis og prisene deles ut ved en prisseremoni i Stockholm.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Avfall blir helt nye produkter med Hexis nye satsing

Avfall fra materialer blir husisolasjon og PVC-rør når Hexis nye resirkuleringsprogram rulles ut i Europa. Under Fespa viser det franske selskapet også en ny ultratransparent film og nye farger i Bodyfence- og Skintac-serien.
hexis_wallgren

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1