Xerox lanserer nye Versant-presser

PUBLISERT: 6 april 2017
OPPDATERT: 6 april
Versant 3100.

De nye trykkpressene Xerox Versant 180, Versant 180 Performance Package og Versant 3100 skal gi bedre bildekvalitet, større bildelatitude og avanserte ferdiggjøringsfunksjoner.

– Versant-seriens produktivitet, automatisering og etterbehandlingsfunksjoner har allerede etablert disse trykkpressene som virkelige arbeidshester hos tusentalls trykkerier over hele verden. De nye Versant-trykkpressene har utvidete automatiseringsfunksjoner som maksimerer oppetid, minsker avfall, gir raskere leveransetid og utvider anvendelsesområdene, sier Ragni Mehta, forretningsområdesansvarlig for arkmatet produksjonstrykk hos Xerox.

Trykkpressene har automatiseringsverktøy som spektrofotometer, brosjyreheft med fullt utfall, hullslag, firkantrygg og andre avanserte etterbehandlingsalternativer, for omtrent alt som finnes av tilpasninger, mener Xerox. De skal kunne håndtere alt fra skåret og etterbehandlet markedsføringsmateriale, direktereklame, skilt, rapporter eller magasiner med fullt utfall på et bredt utvalg av media og i størrelser fra konvolutt til 66 centimeter lange ark.

 

Versant 180.

Xerox skriver også at det er etterspørselen etter minskede produksjonskostnader og økt effektivitet som ligger til grunn for utvidete trykktjenester og fokus på å oppskalere eksisterende tilbud.

– Hustrykkerier trenger raske presser med robuste arbeidssykluser og teknikk for å håndtere pasning og kalibrering. Xerox nye Versant-trykkpresser gir fordelene med avansert automatisering og produktivitet for å møte disse behovene, sier Pat McGrew, sjef hos Keypoint Intelligence og fortsetter:

– Trykkpressenes funksjon Simple Image Quality Adjustment krever at en intern jobb trykkes ut og skannes tilbake, noe som sikrer at justeringer skjer raskt og enkelt, hvilket er i tråd med våre arbeidsprosesser. Denne prosessen gir en veldig nøyaktig registrering, noe som brukerne kommer til å sette pris på.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1