Xerox lanserer nye Versant-presser

Versant 3100.

De nye trykkpressene Xerox Versant 180, Versant 180 Performance Package og Versant 3100 skal gi bedre bildekvalitet, større bildelatitude og avanserte ferdiggjøringsfunksjoner.

– Versant-seriens produktivitet, automatisering og etterbehandlingsfunksjoner har allerede etablert disse trykkpressene som virkelige arbeidshester hos tusentalls trykkerier over hele verden. De nye Versant-trykkpressene har utvidete automatiseringsfunksjoner som maksimerer oppetid, minsker avfall, gir raskere leveransetid og utvider anvendelsesområdene, sier Ragni Mehta, forretningsområdesansvarlig for arkmatet produksjonstrykk hos Xerox.

Trykkpressene har automatiseringsverktøy som spektrofotometer, brosjyreheft med fullt utfall, hullslag, firkantrygg og andre avanserte etterbehandlingsalternativer, for omtrent alt som finnes av tilpasninger, mener Xerox. De skal kunne håndtere alt fra skåret og etterbehandlet markedsføringsmateriale, direktereklame, skilt, rapporter eller magasiner med fullt utfall på et bredt utvalg av media og i størrelser fra konvolutt til 66 centimeter lange ark.

 

Versant 180.

Xerox skriver også at det er etterspørselen etter minskede produksjonskostnader og økt effektivitet som ligger til grunn for utvidete trykktjenester og fokus på å oppskalere eksisterende tilbud.

– Hustrykkerier trenger raske presser med robuste arbeidssykluser og teknikk for å håndtere pasning og kalibrering. Xerox nye Versant-trykkpresser gir fordelene med avansert automatisering og produktivitet for å møte disse behovene, sier Pat McGrew, sjef hos Keypoint Intelligence og fortsetter:

– Trykkpressenes funksjon Simple Image Quality Adjustment krever at en intern jobb trykkes ut og skannes tilbake, noe som sikrer at justeringer skjer raskt og enkelt, hvilket er i tråd med våre arbeidsprosesser. Denne prosessen gir en veldig nøyaktig registrering, noe som brukerne kommer til å sette pris på.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: