Konica Minolta utvider samarbeidet med Epson

Konica Minolta Norge har i en lengre periode solgt Epson SC- T-serien, storformat-printere beregnet for tekniske miljøer, innendørsdekor og bannerprint. Dette salget har vært suksessfullt og Konica Minolta ønsker å gå videre:
– God erfaring med Epson gjorde det naturlig for oss å utvide samarbeidet, sier produktsjef i Konica Minolta Morten Hegge.

Mer utendørsmedier
Ulike utendørsskilt og dekorapplikasjoner er et område i vekst, og Konica Minolta ønsker å ta del i denne utviklingen. – Vi er meget fornøyd med å få Konica Minolta Norge med på laget, deres kompetanse med et stort salgs- og serviceapparat er et viktig parameter for å lykkes godt med de nye modellene, sier Kai Olsen i Epson Norge.

Epson SCS-serien
S-serien består av tre modeller (SC-S80600, SC-S60600, SC-S40600) og bygger på Epson sine anerkjente printhoder – Epson PrecisionCore TFP-skriverhode med farger og skarphet i toppklasse.

Modellene printer på et bredt spekter av utendørsmedier med en levetid på opp til 3 år uten laminering. Maskinene er tilgjengelig med opp til 10 farger, inkludert spesialfarger som hvitt og sølv metallisk. Med den nye Epson UltraChrome GS3-blekkformelen eller GS3-formelen med rødt blekk får brukerne et ekstra stort fargerom og en svært nøyaktig farge-gjengivelse. Hvitt blekk åpner også for ytterligere nye og spennende applikasjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: