Ny daglig leder i Merkur Grafisk AS

Dag Jacobsen og Kjetil Sjøeng

Dag Jacobsen har etter 51 år i bedriften, hvorav 28 år som daglig leder, valgt å overlate rorpinnen til Kjetil Sjøeng i Merkur Grafisk AS. Lederskiftet har vært planlagt lenge og er vel regissert. For fire år siden ble den nye daglige lederen Kjetil Sjøeng ansatt som markedsleder, men med lederrollen som mål. I denne perioden har Dag og Kjetil samarbeidet godt, og videreutviklet Merkur Grafisk til å bli en mer markedsrettet bedrift med flere digitale tjenester og effektiv grafisk produksjon, heter det i en pressemelding.

Dag Jacobsen fyller 70 i desember, og blir fortsatt å møte på jobb fire dager i uken. – En ny og spennende fase i livet har startet, sier Kjetil Sjøeng. – Jeg gleder meg til å videreutvikle en av Norges beste grafiske selskap sammen med fantastiske kolleger.

Du kan lese mer om dette hos Grafisk Bransjeforening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona åpnet HP deres nye “3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence” på nesten 14.000 kvadratmeter 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3D-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: