Ny kunnskapsportal om trykkfarger

PUBLISERT: 20 april 2017
OPPDATERT: 20 april
Ink Safety Portal satser på produktsikkerhet og skal gi kunnskap til Siegwerks kunder.

Siegwerk lanserer en digital kunnskapsportal som skal hjelpe kunder med produktsikkerhet og forskrifter rundt trykkfarger.

Herbert Forker, adm dir på Siegwerk.

Siegwerks nye kunnskapsportal Ink Safety Portal skal takle de viktigste spørsmålstillingene rundt produktsikkerhet og forskrifter som gjelder trykkfarger. Hensikter er å demonstrere hvordan de jobber, samt gjennom åpenhet å vise at de lever opp til sikre trykkfarger og sikker embaballasje for næringsmidler. En sentral del for Siegwerk er at med det nye nettstedet vise hvordan de utfører sikkerhetsvurderinger av ulike typer stoffer og ingredienser i blekkfarger – helt ned til sporenivåer og ulike emballasjetilpasninger. Forskjellige parametre må tas i betraktning, deriblant toksikologiske egenskaper i ulike stoffer, emballasjesubstratene blekkfargene havner på, samt konsumsjonsmønstre.

I forbindelse med at portalen starter opp lanseres også etiketten Transparency Label, for å demonstrerd sind sikrd trykkfarger og nøye utplukkede og vurderte råmateriale.

 

Siegwerks etikett skal garantere sikre utprøvede trykkfarger og råmaterialer.

– Med vår Transparency Label, viser vi vårt globale ansvar for produktsikkerhet samt regulerings- og varemerkeeiernes krav. Etiketten står for vårt engasjement for kompromissløst proaktivt innsyn. Det delte ansvaret gjør det mulig for våre kunder å skrive ut et sikkert og kompatibelt produkt og påse at vi holder hva vi lover, sier Herbert Forker, administrerende direktør på Siegwerk i en pressemelding. Siegwerk er en internasjonal produsent av trykkfarger og individuelle løsninger for emballasjer, etiketter og kataloger.

Lenke: Ink Safety Portal

Les videre

Canon titter inn i nye markeder

Det er en Canon i kanonform, som med sin 4.800 m2 store Drupa-stand viser hvorfor de er markedsleder innen flere teknologier.
Drupa_Canon

Packnorth Award 2024 er åpen – nå med flere nyheter

For fjerde gang arrangeres Packnorth Award-konkurransen av Packnews og med Scanpack som partner. I dag 1. februar er påmeldingssiden åpnet. Årets konkurranse byr på nyheter.
Scen-Scanpack-2022

Scanpack feirer 60 år med alt og mer til

Neste år er Scanpack-år, men det er ikke hvilket som helst Scanpack-år. Messen fyller 60 år.
Monika-Olund-och-Anna-Lena-Friberg-Scanpackx

Fargerikt samarbeid mellom Lessebo Paper og Addbrand

Et nytt fargerikt Småland-samarbeid har sett dagens lys siden Lessebo papir signerte en grossistavtale med den grafiske forhandleren Addbrand. En bredere produktportefølje og sterkere distribusjonskanaler skal være resultatet av at selskapene nå sammen blar om til en ny side.
Addbrand-Lessebo-1024x683

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1