Ny kunnskapsportal om trykkfarger

Ink Safety Portal satser på produktsikkerhet og skal gi kunnskap til Siegwerks kunder.

Siegwerk lanserer en digital kunnskapsportal som skal hjelpe kunder med produktsikkerhet og forskrifter rundt trykkfarger.

Herbert Forker, adm dir på Siegwerk.

Siegwerks nye kunnskapsportal Ink Safety Portal skal takle de viktigste spørsmålstillingene rundt produktsikkerhet og forskrifter som gjelder trykkfarger. Hensikter er å demonstrere hvordan de jobber, samt gjennom åpenhet å vise at de lever opp til sikre trykkfarger og sikker embaballasje for næringsmidler. En sentral del for Siegwerk er at med det nye nettstedet vise hvordan de utfører sikkerhetsvurderinger av ulike typer stoffer og ingredienser i blekkfarger – helt ned til sporenivåer og ulike emballasjetilpasninger. Forskjellige parametre må tas i betraktning, deriblant toksikologiske egenskaper i ulike stoffer, emballasjesubstratene blekkfargene havner på, samt konsumsjonsmønstre.

I forbindelse med at portalen starter opp lanseres også etiketten Transparency Label, for å demonstrerd sind sikrd trykkfarger og nøye utplukkede og vurderte råmateriale.

 

Siegwerks etikett skal garantere sikre utprøvede trykkfarger og råmaterialer.

– Med vår Transparency Label, viser vi vårt globale ansvar for produktsikkerhet samt regulerings- og varemerkeeiernes krav. Etiketten står for vårt engasjement for kompromissløst proaktivt innsyn. Det delte ansvaret gjør det mulig for våre kunder å skrive ut et sikkert og kompatibelt produkt og påse at vi holder hva vi lover, sier Herbert Forker, administrerende direktør på Siegwerk i en pressemelding. Siegwerk er en internasjonal produsent av trykkfarger og individuelle løsninger for emballasjer, etiketter og kataloger.

Lenke: Ink Safety Portal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *