Canon lanserer Océ VarioPrint i200

Canon utvider Océ VarioPrint i-serien med lanseringen av Océ VarioPrint i200, en arkbasert blekkskriver med 200 sider i minuttet, som gir kunder med lavere utskriftsvolum tilgang til fordelene fra tidligere lanserte Océ VarioPrint i300.

Til den nye Océ VarioPrint i200-modellen lanseres neste generasjon av Océ PRISMAsync-kontrolleren for både VarioPrint i200- og i300-modellen, noe som gir en fullstendig integrert PDF-arbeidsflyt, flere bruksmuligheter og økt produksjonseffektivitet.

Begge modellene i Océ VarioPrint i-serien har også nye alternativer for papirmating, som f.eks gir mulighet til å inkludere skilleark og hullet papir i produksjonen. Eksisterende brukere gis denne utvidede muligheten med ny papirfleksibilitet ved oppgradering.

Océ VarioPrint i200 er utstyrt med samme patenterte blekk-, skrivehode- og papirhåndteringsteknologien som VarioPrint i300, og leverer høy utskriftshastighet på et bredt spekter av medier, inkludert bestrøket, ubestrøket og spesialtilpasset inkjetpapir. Den nye skriveren er designet for å dekke volumsegmentet mellom Canon imagePRESS C10000VP med 100 sider i minuttet og Océ VarioPrint i300 med 300 sider i minuttet. Kunder som velger VarioPrint i200, har mulighet til å oppgradere til VarioPrint i300 om økende utskriftsvolumer berettiger det.

–Da vi lanserte Océ VarioPrint i300, brakte vi uovertruffen innovasjon til inkjet-høyvolumsegmentet og introduserte en teknologi bygget rundt de endrede behovene hos våre produksjonskunder, sier Peter Wolff, Senior Director for Commercial Printing and Production CRD hos Canon Europa.

–Nå gjør vi denne teknologien tilgjengelig for en større kundebase, samtidig som lanseringen av MICR-blekk, som i enkelte markeder benyttes til sikkerhetsprint og magnetisk lesing av koder. Ved å gi kundene oppgraderingsmuligheter kan vi maksimere kundenes produksjonsmuligheter og effektivitet i dag, samtidig som vi ivaretar investeringene deres på lang sikt.

Neste generasjon PRISMAsync versjon 5 gir forbedret produktivitet i tillegg til et godt grensesnitt for effektiv operasjon med andre PRISMAsync-systemer, som imagePRESS- og VarioPrint 6000-seriene. For kunder som har flere Canon-enheter gjør dette det enklere å bygge arbeidsflyter som fungerer sømløst sammen. Kunder som har VarioPrint i300, kan også velge å oppgradere til den nye versjonen av PRISMAsync.

Tilbakemeldinger fra kunder i hele Europa viser at Océ VarioPrint i300 har revolusjonert bransjen med sin oppetid, utskriftskvalitet og utskriftøkonomi, og samtidig redefinert forventningene til blekkskriverteknologiens potensial for produksjon av trykksaker.

–Etter som markedet for inkjetprinting med høy hastighet fortsetter å vokse, er det helt avgjørende at vi utvider produktutvalget i takt med kundenes reelle behov, og hjelper dem med å finne den rette løsningen for deres virksomhet, sier Hayco van Gaal, Senior Manager, Sheetfed Presses hos Canon Europa.

–De siste nyvinningene er et bevis på Canons målsetting om å tilby et utvalg nye alternativer som er innenfor kundenes investeringsevne og gir dem mulighet til å øke yteevnen for allerede banebrytende teknologi, slik at de kan imøtekomme eventuelle behovsendringer i virksomheten.

VarioPrint i-serien er utstyrt med Océ iQuarius-teknologier, en kombinasjon av innovasjoner som muliggjør arkbasert blekkutskrift i høy hastighet. Teknologiene omfatter presis arkmating, luftassistert papirmating, presis arkplassering og funksjoner som sørger for kontrollert og skånsom tørking av papiret, samt registrering og korrigering av dysefeil i sanntid under utskrift.

Nye Océ VarioPrint i200 er tilgjengelig fra juni 2017.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: