Canon lanserer Océ VarioPrint i200

PUBLISERT: 26 april 2017
OPPDATERT: 26 april

Canon utvider Océ VarioPrint i-serien med lanseringen av Océ VarioPrint i200, en arkbasert blekkskriver med 200 sider i minuttet, som gir kunder med lavere utskriftsvolum tilgang til fordelene fra tidligere lanserte Océ VarioPrint i300.

Til den nye Océ VarioPrint i200-modellen lanseres neste generasjon av Océ PRISMAsync-kontrolleren for både VarioPrint i200- og i300-modellen, noe som gir en fullstendig integrert PDF-arbeidsflyt, flere bruksmuligheter og økt produksjonseffektivitet.

Begge modellene i Océ VarioPrint i-serien har også nye alternativer for papirmating, som f.eks gir mulighet til å inkludere skilleark og hullet papir i produksjonen. Eksisterende brukere gis denne utvidede muligheten med ny papirfleksibilitet ved oppgradering.

Océ VarioPrint i200 er utstyrt med samme patenterte blekk-, skrivehode- og papirhåndteringsteknologien som VarioPrint i300, og leverer høy utskriftshastighet på et bredt spekter av medier, inkludert bestrøket, ubestrøket og spesialtilpasset inkjetpapir. Den nye skriveren er designet for å dekke volumsegmentet mellom Canon imagePRESS C10000VP med 100 sider i minuttet og Océ VarioPrint i300 med 300 sider i minuttet. Kunder som velger VarioPrint i200, har mulighet til å oppgradere til VarioPrint i300 om økende utskriftsvolumer berettiger det.

–Da vi lanserte Océ VarioPrint i300, brakte vi uovertruffen innovasjon til inkjet-høyvolumsegmentet og introduserte en teknologi bygget rundt de endrede behovene hos våre produksjonskunder, sier Peter Wolff, Senior Director for Commercial Printing and Production CRD hos Canon Europa.

–Nå gjør vi denne teknologien tilgjengelig for en større kundebase, samtidig som lanseringen av MICR-blekk, som i enkelte markeder benyttes til sikkerhetsprint og magnetisk lesing av koder. Ved å gi kundene oppgraderingsmuligheter kan vi maksimere kundenes produksjonsmuligheter og effektivitet i dag, samtidig som vi ivaretar investeringene deres på lang sikt.

Neste generasjon PRISMAsync versjon 5 gir forbedret produktivitet i tillegg til et godt grensesnitt for effektiv operasjon med andre PRISMAsync-systemer, som imagePRESS- og VarioPrint 6000-seriene. For kunder som har flere Canon-enheter gjør dette det enklere å bygge arbeidsflyter som fungerer sømløst sammen. Kunder som har VarioPrint i300, kan også velge å oppgradere til den nye versjonen av PRISMAsync.

Tilbakemeldinger fra kunder i hele Europa viser at Océ VarioPrint i300 har revolusjonert bransjen med sin oppetid, utskriftskvalitet og utskriftøkonomi, og samtidig redefinert forventningene til blekkskriverteknologiens potensial for produksjon av trykksaker.

–Etter som markedet for inkjetprinting med høy hastighet fortsetter å vokse, er det helt avgjørende at vi utvider produktutvalget i takt med kundenes reelle behov, og hjelper dem med å finne den rette løsningen for deres virksomhet, sier Hayco van Gaal, Senior Manager, Sheetfed Presses hos Canon Europa.

–De siste nyvinningene er et bevis på Canons målsetting om å tilby et utvalg nye alternativer som er innenfor kundenes investeringsevne og gir dem mulighet til å øke yteevnen for allerede banebrytende teknologi, slik at de kan imøtekomme eventuelle behovsendringer i virksomheten.

VarioPrint i-serien er utstyrt med Océ iQuarius-teknologier, en kombinasjon av innovasjoner som muliggjør arkbasert blekkutskrift i høy hastighet. Teknologiene omfatter presis arkmating, luftassistert papirmating, presis arkplassering og funksjoner som sørger for kontrollert og skånsom tørking av papiret, samt registrering og korrigering av dysefeil i sanntid under utskrift.

Nye Océ VarioPrint i200 er tilgjengelig fra juni 2017.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324