De direktesender nettverkstreff

Nå kommer alle nordiske foretak kunne ta del av Grakoms nettverkstreff i slutten av april. Inkish sender nemlig evenementet live på nettet.

Ulf Sunnberg på Grakom ser frem til et spennende nettverkstreff.

Svenska Grafkom, nettverket for foretak innen grafisk kommunikasjon, holder vårtreffet Grakom I/O i Stockholm den 28-29 april. Det handler om omlag 150 personer i bransjen som kommer til å være til stede og lytte til foredragsholdere fra bl.a. Adobe, Audi, Universal Robots, Donewell og Resolut. For alle nordiske foretak som ikke har mulighet til å reise dit er det nå en ny mulighet. Inkish kommer nemlig til å direktesende evenementet live på inkjet.tv og på deres Facebook-side. Omlag 70 prosent av alt innhold under de to dagene vil kringkastes på denne måten.

– Grafkom gjør en fantastisk jobb med å hjelpe foretak i bransjen å utvikles. Vi vil at så mange som mulig får ta del av dette og derfor er vi til stede og filmer live, sier Morten Reitoft, grunnlegger av Inkish.

Første dag av nettverkstreffet handler mye om e-handel, it-utvikling, outsourcing og salg. Universal Robots kommer dessuten til å vise frem en robot, og hvordan den kan fungere i et trykkeri. Den internasjonale forfatteren David Ståhlberg forteller avslutningsvis om den digitale transformasjonen.

– Vi kaller nettverkstreffet for I/O, hvilket betyr at man kommer for å dele med seg av kunnskap og idéer – gjør man det slik kommer man også til å få tilbake minst like mye, sier Grafkoms formann Ulf Sunnberg. I og O står for input og output.

John Hassler som er professor og blant annet er med og utser nobelpristakeren i økonomi, starter opp dag to. Han kommer til å gi et bilde av en verdensøkonomi i forandring og hvordan den påvirker foretak i Norden.

Lenker:
Inkish TV
Inkish TV på Facebook

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: