Avansert OCR-skanning fra mobilen

PUBLISERT: 1 juni 2017
OPPDATERT: 1 juni
Gratis app fra Adobe

En gratis-app som konverterer bilder til redigerbare PDF-filer og digital tekst, elektronisk signering via SMS og integrasjon med ServiceNow er noen av nyhetene når Adobe oppdaterer Document Cloud med en rekke nye funksjoner og løsninger.

Adobe oppdaterer Document Cloud, selskapets løsningsportefølje for heldigital dokumentarbeidsflyt. En av nyhetene er Adobe Scan, en ny gratis-app som gjør smarttelefonener og nettbrett til en effektiv PDF-skanner. Ved hjelp av optisk karaktergjengkjenning (OCR) gjør appen det mulig å ta bilder av f.eks. kvitteringer, dokumenter og PowerPoint-presentasjoner og konvertere disse til redigerbare PDF-filer og digital tekst. De automatisk beskårne og optimaliserte PDF-filene kan sømløst lastes opp og deles via Adobe Document Cloud.

– Alle bør ha tilgang til og kunne håndtere viktige dokumenter uansett hvor de befinner seg. Adobe Scan er et godt eksempel på hvordan brukere av smarttelefoner og nettbrett har gått fra bare å kunne se innhold til å kunne skape det, sier Jes Schyum, nordisk kommunikasjonssjef hos Adobe.

Adobe Scan baserer seg på Adobe Sensei, et sett med intelligente tjenester i Adobes Cloud-plattformer bestående av bl.a. kunstig intelligens og maskinlæring, og er gratis tilgjengelig for både Android og iOS. Se Adobe Scan i aksjon i denne videoen:

Samtidig oppdateres Adobe Sign, verdens første skybaserte løsning for digitale signaturer basert på en åpen standard, med en rekke nye funksjoner:

· Signer på tvers av enheter: Dersom PCen ikke har berøringsskjerm kan man ved å sende en SMS til mobilen signere på denne med finger eller stylus og så med ett klikk automatisk laste opp signaturen i dokumentet på PCen

· Nye e-post maler: Egendefinerte maler som kan være med på å fremme merkevaren gjør det enkelt og effektivt å be om og bekrefte signaturer via e-post

· Støtte for stempler: Legg til visuelle stempler i dokumenter og formulærer, som f.eks. ‘mottatt’, et forretningsstempel eller en personlig identifikator som Hanko-stempel i Japan

· Integrasjon med ServiceNow: Ved å implementere Adobe Sign i dokumentprosessen kan f.eks. kontrakter, avtaler og blanketter nå sendes direkte fra ServiceNow

Lenker:

· Les mer om og kom i gang med Adobe Scan
· Les mer om Adobe Sign og nye funksjoner

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324