Avansert OCR-skanning fra mobilen

Gratis app fra Adobe

En gratis-app som konverterer bilder til redigerbare PDF-filer og digital tekst, elektronisk signering via SMS og integrasjon med ServiceNow er noen av nyhetene når Adobe oppdaterer Document Cloud med en rekke nye funksjoner og løsninger.

Adobe oppdaterer Document Cloud, selskapets løsningsportefølje for heldigital dokumentarbeidsflyt. En av nyhetene er Adobe Scan, en ny gratis-app som gjør smarttelefonener og nettbrett til en effektiv PDF-skanner. Ved hjelp av optisk karaktergjengkjenning (OCR) gjør appen det mulig å ta bilder av f.eks. kvitteringer, dokumenter og PowerPoint-presentasjoner og konvertere disse til redigerbare PDF-filer og digital tekst. De automatisk beskårne og optimaliserte PDF-filene kan sømløst lastes opp og deles via Adobe Document Cloud.

– Alle bør ha tilgang til og kunne håndtere viktige dokumenter uansett hvor de befinner seg. Adobe Scan er et godt eksempel på hvordan brukere av smarttelefoner og nettbrett har gått fra bare å kunne se innhold til å kunne skape det, sier Jes Schyum, nordisk kommunikasjonssjef hos Adobe.

Adobe Scan baserer seg på Adobe Sensei, et sett med intelligente tjenester i Adobes Cloud-plattformer bestående av bl.a. kunstig intelligens og maskinlæring, og er gratis tilgjengelig for både Android og iOS. Se Adobe Scan i aksjon i denne videoen:

Samtidig oppdateres Adobe Sign, verdens første skybaserte løsning for digitale signaturer basert på en åpen standard, med en rekke nye funksjoner:

· Signer på tvers av enheter: Dersom PCen ikke har berøringsskjerm kan man ved å sende en SMS til mobilen signere på denne med finger eller stylus og så med ett klikk automatisk laste opp signaturen i dokumentet på PCen

· Nye e-post maler: Egendefinerte maler som kan være med på å fremme merkevaren gjør det enkelt og effektivt å be om og bekrefte signaturer via e-post

· Støtte for stempler: Legg til visuelle stempler i dokumenter og formulærer, som f.eks. ‘mottatt’, et forretningsstempel eller en personlig identifikator som Hanko-stempel i Japan

· Integrasjon med ServiceNow: Ved å implementere Adobe Sign i dokumentprosessen kan f.eks. kontrakter, avtaler og blanketter nå sendes direkte fra ServiceNow

Lenker:

· Les mer om og kom i gang med Adobe Scan
· Les mer om Adobe Sign og nye funksjoner

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *