De slipper “grønt” fargesortiment

Hubergroups nye trykkfargeserie har fått miljømerkingen cradle to cradle.

Den tyske trykkfargeprodusenten Hubergroup lanserer miljømerkede farger for offsettrykk.

Det nye sortimentet fra Hubergroup er tilpasset konvensjonelt offsettrykk. Det er blant annet basert på fornybare vegetabiliske oljer og er koboltfritt. Det har dessuten fått miljøstandarden “cradle to cradle” (vogge til vogge) der forutsetningen er, for produkter som får inneha merkingen, at de kan gjenvinnes og at materialene som benyttes er sikre for miljø og helse. Forbruk av luft, vann og energi i produksjonsprosessene skal også oppfylle kravene. Produktene forhandles i Norge av Antalis AS.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Horizon møter utfordringene innen den digitale transformasjonen

Omstrukturering i ledelsen hos Horizon skal gjøre ferdiggjøringsfirmaet i stand til å møte utfordringene ved den digitale forandringen innen trykkeribransjen. Økende krav til ytelsen av produkter, service og levering av individuelle kundeløsninger står i fokus for videreutviklingen av selskapet.

Publisert av: