Ny teknikk for variabelt trykk på fleksibel emballasje

Ebeam Technologies og deres samarbeidspartnere inntar Labelexpo Europe med en digital smalbanet rull-løsning for personalisering av fleksible innpakninger og etiketter.

Ebeam technologies, utviklere og produsenter av elektronstråleteknikk, kommer sammen med sine samarbeidspartnere Uteco og INX digital international til å være til stede på messen Labelexpo Europe. De kommer til å vise frem en ny digital produksjonslinje, som de hevder er den første digitale og industrielle smalbanete rull-løsningen for personalisering av fleksible emballasjer og etiketter for indirekte kontakt med næringsmidler. En produksjonskjede fra a til å. Det benyttes ikke photoinitiatorer i blekket og det er derfor det kan brukes til matvarer.

Fordelen med den nye produksjonslinjen som har blekkstråleteknikk og herding med elektronstråleteknikk sies å være muligheten till variable utskrifter som for eksempel kan benyttes for produktkampanjer i korte serier og personalisering av produkter. Produksjonslinjen har ett firefargesystem, en hastighet på inntil 25 meter per minutt og en oppløsning på 720 x 360 dpi.

Labelexpo Europe holdes 25. – 28. september i Brüssel.

Publisert av: 

Del artikkelen

En kommentar til “Ny teknikk for variabelt trykk på fleksibel emballasje”
  1. Vi har lavet en udsendelse om ebeam – men du mangler den måske vigtigste detalje om ebeam og det er at der ikke anvendes photoinitiatorer i inken og at den derfor kan bruges til fødevarer! 🙂

    http://www.inkish.tv/Episode.aspx?vid=VFh-gLOXtb4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *