HP inntar 2400 kvadratmeter

PUBLISERT: 16 august 2017
OPPDATERT: 16 august
HP inntar hele 2400 kvadratmeter på Labelexpo Europe den 25.-28. september. Dette bildet er fra HPs stand under Fespa-messen i Hamburg i år.

HP Indigo breier seg ut på hele 2 400 kvadratmeter på Labelexpo for å vise frem det meste fra sortimentet av digitale trykkpresser for etiketter og emballasjer.

På den store messestanden kan man utforske HPs GEM-teknikk som sammen med JetFx-teknikken gjør det mulig å produsere helt digitale utsmykninger i en arbeidsoperasjon. Det dreier seg om produksjon med partielle og taktile lakker, spesialeffekter og digital foliering med mer.

Det blir også en demonstrasjon av etikettmaskinen HP Indigo 8000, med smalbanet rull-løsning, som nå kommer i forbedret hastighet og kapasitet.

I drift på standen kommer også den digitale trykkpressen HP Indigo 20000 til å være. Det er en rullbasert digitaltrykksløsning i mellomformat for emballasjer, etiketter og krympefilmapplikasjoner.

De kommer også til å vise frem sitt system Pack ready coating. Ferdige lukkbare poser for anvendelse i næringsmiddelkjeden som kan fylles direkte med f.eks. frysetørret mat, supper og gryter. HPs oppdaterte blekksortiment og dennes utvikling kommer også til å vises frem.

Også temaet sikkerhetsløsninger blir behandlet på standen, og de besøkende kan benytte anledningen til å lære seg mer om varemerkebeskyttelse og produktidentifisering.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Konica Minolta premiereviste kjempemaskin for B2+

Konica Minolta hadde premiere på sin nye B2+ UV-inkjetprinter, AccurioJet 60000 under Drupa. De viste også sin nye high chroma-maskin med et utvidet fargerom for virkelig iøynefallende farger.
FotoJet-83-1024x683

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676