Ny flexopresse på messen

Nilpeters store nyhet på Labelexpo-messen i høst er flexopressen FA.

Danske Nilpeter utvider sin flexoportefølje og viser frem nyheter på Labelexpo Europe-messen i høst. En ny flexopresse og en opppimpet versjon av den digitale hybridpressen Panorama kan beskues.

Flexopressen FA er det siste tilskuddet for Nilpeter og vises frem på Labelexpo-messen i Brüssel. Det danske selskapet fremhever at den kan skrive ut på flere substrater og har et smidigere brukergrensesnitt og mobile utskriftskontroller. Nilpeters såkalte clean hands-teknikk er implementert for å minimere at operatørhender tar i maskinen og skitner til trykkejobbene – all data og registrering lagres automatisk og jobber kan enkelt gjenhentes. Det er også mulig å legge nye maskinenheter til FAen, avhengig av trykkerens behov og budsjett.

Dessuten viser den danska fabrikanten frem en oppgradert versjon av den digitale hybridpressen Panorama. Den ble først lansert på Labelexo Europe 2015. Denne gangen utlover Nilpeter store forbedringer. Blant annet har man redesignet Panoramas konverterings- og flexotrykkenheter samt oppgradert trykkpressens programvare.

Årets Labelexpo Europe foregår den 25.-28. september i Brüssel.

Den digitale hybridpressen Panorama har fått et løft med oppgradert programvare og ny design på konverterings- og flexoenhetene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *