Ny flexopresse på messen

PUBLISERT: 16 august 2017
OPPDATERT: 16 august
Nilpeters store nyhet på Labelexpo-messen i høst er flexopressen FA.

Danske Nilpeter utvider sin flexoportefølje og viser frem nyheter på Labelexpo Europe-messen i høst. En ny flexopresse og en opppimpet versjon av den digitale hybridpressen Panorama kan beskues.

Flexopressen FA er det siste tilskuddet for Nilpeter og vises frem på Labelexpo-messen i Brüssel. Det danske selskapet fremhever at den kan skrive ut på flere substrater og har et smidigere brukergrensesnitt og mobile utskriftskontroller. Nilpeters såkalte clean hands-teknikk er implementert for å minimere at operatørhender tar i maskinen og skitner til trykkejobbene – all data og registrering lagres automatisk og jobber kan enkelt gjenhentes. Det er også mulig å legge nye maskinenheter til FAen, avhengig av trykkerens behov og budsjett.

Dessuten viser den danska fabrikanten frem en oppgradert versjon av den digitale hybridpressen Panorama. Den ble først lansert på Labelexo Europe 2015. Denne gangen utlover Nilpeter store forbedringer. Blant annet har man redesignet Panoramas konverterings- og flexotrykkenheter samt oppgradert trykkpressens programvare.

Årets Labelexpo Europe foregår den 25.-28. september i Brüssel.

Den digitale hybridpressen Panorama har fått et løft med oppgradert programvare og ny design på konverterings- og flexoenhetene.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1