Ricoh: Heftige investeringer i digitaltrykk

Eef De Ridder (Ricoh Europa) og Jan Erik Baglo (Allkopi)

For mange i grafisk bransje er sommeren en rolig tid. Men hos Ricoh har de hatt nok å henge fingrene i. I sommermånedene installerte Ricoh større produksjonsmaskiner hos TPD, Skatteetaten (2stk), HGM, CopyCat, Allkopi (3stk), BK Grafisk og Moss Kommune.

Kurt Bye, leder for Commercial and Industrial Print i Norge, er storfornøyd og hadde i Juni besøk av Direktør for Commercial and Industrial Print i Ricoh Europa, Eef De Ridder. De Ridder uttrykte stor glede over suksessen avdelingen har i Norge.

Ricoh er ikke de eneste som har noe å feire i sommer. Kurt Bye, gleder seg også på vegne av kunde og samarbeidspartner Printing AS, som i 2017 har blitt medlem av det Bye omtaler som «millionklubben». Printing AS feirer i disse dager at de har hatt over 1 million trykk i måneden på hver av sine tre Ricoh-maskiner første halvår av 2017. En slik anledning krever selvfølgelig kake! Partner og forretningsutvikler i Printing AS, Lars Halvorsen synes det er gøy at de klarer å holde så høye produksjonstall over tid, og skryter samtidig av samarbeidspartner Ricoh. – Dette er veldig gøy! Stabiliteten på maskinene spiller selvfølgelig, i tillegg til ordreinngangen, en viktig rolle for at vi kan holde så høy produksjon, sier Halvorsen. Det kan nevnes at i tillegg til Printing AS kan også Allkopi og HG Media vente seg kakevelkomst i millionklubben i løpet av høsten.

Kakefest: Kurt Bye (Ricoh Norge) og Lars Halvorsen (Printing AS)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *