Setter standard i fargesortiment

I tide til Labelexpomessen slipper Marabu to fargeserier til sortimentet Paragon inks.

Marabu produserer trykkfarger til forskjellige teknikker, deriblant blekktrykk og silketrykk. Nå utvider de sin portefølje “Paragon” med utgavene Aura og Luna. Aura er en lavtmigrerende uv og led fargeserie for flexotrykk. Fargene er utviklet for å optimalisere trykket og etterbearbeidelse og gi en systemløsning for trykkerier og varemerkeeiere. Selskapet hevder at fargene har enestående viskositet, gjengivelse, punktskarphet og fargestyrke.  Andre fordeler som påpekes er at fargen herder raskt og derfor kan kjøres ut i høye hastigheter – noe som jo er viktig når det gjelder bl.a. etikettrykk. Den nye standarden for Paragon inks uv- flexosystem er Luna. Begge fargeseriene er utformet for krevende digitale standarder og fargestyringssteknikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Horizon møter utfordringene innen den digitale transformasjonen

Omstrukturering i ledelsen hos Horizon skal gjøre ferdiggjøringsfirmaet i stand til å møte utfordringene ved den digitale forandringen innen trykkeribransjen. Økende krav til ytelsen av produkter, service og levering av individuelle kundeløsninger står i fokus for videreutviklingen av selskapet.

Publisert av: