Avery lanserer tre produkter

Avery Dennison presenterer tre nye produkter fpr etikettleverandører.

Etikett- og emballasjeprodusenten Avery Dennison fokuserer i år på å levere miljøvennlige og holdbare produkter. Det FSC-sertifiserte etikettmaterialet Recycled paper facestock er utviklet fra en blanding av gjenvunnet materiale og moderne papirproduksjon. Produksjonen skjer uten klorbleking og etikettoverflaten har liknende hvithet og lysstyrke som konvensjonelle etiketter. Selskapet fremholder at etikettleverandørene dermed kan møte sine kunders behov for holdbare men miljøvennlige  etiketter uten at det blir kostnadskrevende eller at det går ut over trykkvaliteten.

En annen nyhet som skal vises på Labelexpo i Brüssel er Sensorial Collection, Avery Dennisons kolleksjon med mangefasetterte etikettoverflater. Myke, teksturerte eller mønstrede papirer som gir formgivere mulighet til å velge og vrake blant stiler som premium og vintage.

Avery Dennison kommer dessuten til å demonstrere det transparente smeltelimet for etikettenes klebeevne, Clear Hotmelt Adhesive. Limet, som ikke får en gul tone når det tørker, er spesielt tilpasset matvareemballasje som skal kjøles ned.

De tre nyhetena presenteres på messen Labelexpo 2017 i Brüssel 25.-28. september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Horizon møter utfordringene innen den digitale transformasjonen

Omstrukturering i ledelsen hos Horizon skal gjøre ferdiggjøringsfirmaet i stand til å møte utfordringene ved den digitale forandringen innen trykkeribransjen. Økende krav til ytelsen av produkter, service og levering av individuelle kundeløsninger står i fokus for videreutviklingen av selskapet.

Publisert av: