Digitaltrykk AS fornøyd med OKI-plotter

PUBLISERT: 7 september 2017
OPPDATERT: 7 september
Helge Strand, Digitaltrykk AS er strålende fornøyd med den nye OKI-plotteren sin.

– Jeg er strålende fornøyd med OKI plotteren sier Helge Strand, daglig leder i Ålesundbedriften Digitaltrykk AS. Vi har satt omsetningsrekord i juni så maskinen har virkelig fått kjørt seg, forteller Helge. – Kvaliteten på plott er meget bra også på lave oppløsninger. Dette gjør at jeg kan produsere langt raskere enn jeg er vant til. Helge trekker også frem hvor raskt og enkelt vedlikeholdet er på denne maskinen, samt at maskinen har et lavt blekkforbruk.

Ny modell
Den nye modellen ColorPainter E-64s benytter samme Colorpainter-teknologi som toppmodellene M-64s og H3-104s, men til en langt lavere pris. Plotteren benytter Eco solvent blekk som har meget bra ripebestandighet, utendørs holdbarhet og avgir lite lukt.

Gode spesifikasjoner
Med en bredde på 1,6 meter og en hastighet på 22,9 kvadratmeter per time egner løsningen seg for mindre/mellomstor produksjon. Automatisk skrivejustering med optiske fargesensorer, Smart Pass 4, Smart Nozzle Mapping 3 og Dynamic Dot Printing samt Safe Scanning-funksjonen fra H3-serien er på plass.

Media
Plotteren egner seg ypperlig til bannere, bakbelyst media, lerret, fotopapir, etiketter, vinyl, tapeter, bilfoliering og mye mer.

Nyutviklet blekk
Løsningen benytter det nyutviklede økosolvente SX blekket, som har stort fargespekter, høy tetthet, meget god utendørs holdbarhet og avgir lite lukt. Det er også greit å merke seg at E-64S kun bruker 8,6ml blekk per 1 kvm.

Det er Stein Raaness AS som har levert OKI-plotteren til Digitaltrykk AS.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Landa Printing overrasker stort

Med overraskende salgstall og presentasjon av to nye trykkpresser var Landa en av de store overraskelsene på Pre-Drupa Press Briefing i Düsseldorf i slutten av mars.
Landa_01

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1