Digitaltrykk AS fornøyd med OKI-plotter

Helge Strand, Digitaltrykk AS er strålende fornøyd med den nye OKI-plotteren sin.

– Jeg er strålende fornøyd med OKI plotteren sier Helge Strand, daglig leder i Ålesundbedriften Digitaltrykk AS. Vi har satt omsetningsrekord i juni så maskinen har virkelig fått kjørt seg, forteller Helge. – Kvaliteten på plott er meget bra også på lave oppløsninger. Dette gjør at jeg kan produsere langt raskere enn jeg er vant til. Helge trekker også frem hvor raskt og enkelt vedlikeholdet er på denne maskinen, samt at maskinen har et lavt blekkforbruk.

Ny modell
Den nye modellen ColorPainter E-64s benytter samme Colorpainter-teknologi som toppmodellene M-64s og H3-104s, men til en langt lavere pris. Plotteren benytter Eco solvent blekk som har meget bra ripebestandighet, utendørs holdbarhet og avgir lite lukt.

Gode spesifikasjoner
Med en bredde på 1,6 meter og en hastighet på 22,9 kvadratmeter per time egner løsningen seg for mindre/mellomstor produksjon. Automatisk skrivejustering med optiske fargesensorer, Smart Pass 4, Smart Nozzle Mapping 3 og Dynamic Dot Printing samt Safe Scanning-funksjonen fra H3-serien er på plass.

Media
Plotteren egner seg ypperlig til bannere, bakbelyst media, lerret, fotopapir, etiketter, vinyl, tapeter, bilfoliering og mye mer.

Nyutviklet blekk
Løsningen benytter det nyutviklede økosolvente SX blekket, som har stort fargespekter, høy tetthet, meget god utendørs holdbarhet og avgir lite lukt. Det er også greit å merke seg at E-64S kun bruker 8,6ml blekk per 1 kvm.

Det er Stein Raaness AS som har levert OKI-plotteren til Digitaltrykk AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *