Epson med modell for utskrift i A3+ uten blekkpatroner

Epson utvider EcoTank-serien uten blekkpatroner med modell for A3+-utskrift

Med den nye 4-i-1-blekkskriveren ET-16500 tilbyr Epson for første gang en EcoTank-skriver med A3+-utskrift og A3-kopiering, -skanning og -faksing. På lik linje med de andre skriverne uten blekkpatroner i EcoTank-serien er ET-16500 en løsning for problemfri og rimelig utskrift, takket være et blekktanksystem med svært høy kapasitet som er koblet til store blekkbeholdere. ET-16500 kommer i salg i november 2017 og vil koste 11.490,-. Maskinen er er beregnet på hjemmekontorer og små bedrifter, og vil egne seg som supplement til et trykkeri som vil skanne eller kopiere i A3 uten å gå via en av deres trykkpresser. Multifunksjonsmaskinen er utstyrt med PrecisionCore-skrivehodet og originalt pigmentblekk fra Epson, og med kontorbrukere i tankene har skriveren faksfunksjon, to 250-arks papirskuffer for ekstra kapasitet, tosidig A3+-utskrift og utskriftshastighet på opptil 18 spm.

Med den automatiske dokumentmateren for tosidig A3-utskrift (opptil 35 sider) er det enkelt å kopiere, skanne og fakse dokumenter på flere sider. Maskinen er også enkel å bruke, takket være en 10,9 cm berøringsskjerm og Epsons nyeste brukergrensesnitt. ET-16500 kan skrive ut opptil hele 10500 sider i svart-hvitt og 11300 sider i farger med det medfølgende blekket. Med Wi-Fi og Wi-Fi Direct kan man selvsagt også sende dokumenter til utskrift fra smartenheter ved hjelp av Epson iPrint-appen3. Det er til og med mulig å sende filer til modellen på e-post fra hvor som helst i verden med Epson Email Print3 . Ytterligere tilkoblingsmuligheter er tilgjengelig via Ethernet, Google Cloud Print og Scan-to-Cloud.

Viktige funksjoner:

A3-skanning (1200 dpi), -kopiering og -faksing, A3+-utskrift
Sideplasserte, etterfyllbare blekktanker med høy kapasitet
Epson originalblekk inkludert: 2 x sett
PrecisionCore-skrivehode
Skriv ut opptil 10500 sider i svart-hvitt og 11300 sider i farger1med det medfølgende blekket
Utskriftshastighet på opptil 18 spm i svart-hvitt og 10 spm i farger2
Rask tosidig utskrift
Automatisk dokumentmater for tosidig A3-utskrift (35 sider)
10,9 cm berøringsskjerm
2 x 250-arks A3+-skuff
Epson-garanti opptil 3 år (ved registrering)
Tilkoblingsmuligheter: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet
Skriv ut raskt og enkelt over Wi-Fi fra smarttelefon og nettbrett med Epson iPrint3
Epson Connect-støtte (Email Print, Remote Print Driver)3 og Scan-to-Cloud
Google Cloud Print

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Horizon møter utfordringene innen den digitale transformasjonen

Omstrukturering i ledelsen hos Horizon skal gjøre ferdiggjøringsfirmaet i stand til å møte utfordringene ved den digitale forandringen innen trykkeribransjen. Økende krav til ytelsen av produkter, service og levering av individuelle kundeløsninger står i fokus for videreutviklingen av selskapet.

Publisert av: