Epson med modell for utskrift i A3+ uten blekkpatroner

PUBLISERT: 7 september 2017
OPPDATERT: 7 september

Epson utvider EcoTank-serien uten blekkpatroner med modell for A3+-utskrift

Med den nye 4-i-1-blekkskriveren ET-16500 tilbyr Epson for første gang en EcoTank-skriver med A3+-utskrift og A3-kopiering, -skanning og -faksing. På lik linje med de andre skriverne uten blekkpatroner i EcoTank-serien er ET-16500 en løsning for problemfri og rimelig utskrift, takket være et blekktanksystem med svært høy kapasitet som er koblet til store blekkbeholdere. ET-16500 kommer i salg i november 2017 og vil koste 11.490,-. Maskinen er er beregnet på hjemmekontorer og små bedrifter, og vil egne seg som supplement til et trykkeri som vil skanne eller kopiere i A3 uten å gå via en av deres trykkpresser. Multifunksjonsmaskinen er utstyrt med PrecisionCore-skrivehodet og originalt pigmentblekk fra Epson, og med kontorbrukere i tankene har skriveren faksfunksjon, to 250-arks papirskuffer for ekstra kapasitet, tosidig A3+-utskrift og utskriftshastighet på opptil 18 spm.

Med den automatiske dokumentmateren for tosidig A3-utskrift (opptil 35 sider) er det enkelt å kopiere, skanne og fakse dokumenter på flere sider. Maskinen er også enkel å bruke, takket være en 10,9 cm berøringsskjerm og Epsons nyeste brukergrensesnitt. ET-16500 kan skrive ut opptil hele 10500 sider i svart-hvitt og 11300 sider i farger med det medfølgende blekket. Med Wi-Fi og Wi-Fi Direct kan man selvsagt også sende dokumenter til utskrift fra smartenheter ved hjelp av Epson iPrint-appen3. Det er til og med mulig å sende filer til modellen på e-post fra hvor som helst i verden med Epson Email Print3 . Ytterligere tilkoblingsmuligheter er tilgjengelig via Ethernet, Google Cloud Print og Scan-to-Cloud.

Viktige funksjoner:

A3-skanning (1200 dpi), -kopiering og -faksing, A3+-utskrift
Sideplasserte, etterfyllbare blekktanker med høy kapasitet
Epson originalblekk inkludert: 2 x sett
PrecisionCore-skrivehode
Skriv ut opptil 10500 sider i svart-hvitt og 11300 sider i farger1med det medfølgende blekket
Utskriftshastighet på opptil 18 spm i svart-hvitt og 10 spm i farger2
Rask tosidig utskrift
Automatisk dokumentmater for tosidig A3-utskrift (35 sider)
10,9 cm berøringsskjerm
2 x 250-arks A3+-skuff
Epson-garanti opptil 3 år (ved registrering)
Tilkoblingsmuligheter: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet
Skriv ut raskt og enkelt over Wi-Fi fra smarttelefon og nettbrett med Epson iPrint3
Epson Connect-støtte (Email Print, Remote Print Driver)3 og Scan-to-Cloud
Google Cloud Print

Les videre

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Kreativiteten flyter i Lommedalen

Med helt unike løsninger som blander trykte produkter med digital signage, har Adpoint blitt et selskap hvor tallene stadig peker oppover. Og den reisen har bare så vidt begynt spør du grunnleggeren Pawel Karalus.
Adpoint lucka

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12