Høstnummeret av Sign & Print er ute

Sign & Print nr 222 – Høsten 2017

Nå er Sign&Print nr 222 sendt ut til abonnentene. I dette nummeret har vi stort fokus på nettrykkerier og blekktrykk. Vi tester KonicMinolta sin AccurioPress C6100 og sjekker om den virkelig kan automatisere ICC-profilering. Ellers er det reportasjer fra bedrifter i grafisk bransje rundt om i landet, og annet stoff.

Er du ikke abonnent kan du fylle ut dette skjemaet eller sende en epost til prenumeration@agi.se. Husk å spesifisere at det er norsk utgave av bladet du vil ha. Sign&Print kommer nå ut to ganger i året – høst og vår.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: