Ricoh slipper neonrosa toner

Ricohs nye toner Neon Pink skal utvide de kreative mulighetene i Ricoh Pro C7100X-serien.

Ricoh lanserer en rosa toner i november som er utviklet for den femte fargestasjonen i selskapets C7100X-serie.

Ricoh slipper en toner, Neon Pink, tilpasset Ricohs serie C7100X som omfatter fem digitalprintere. Printerne har en femte fargestasjon som kan trykke hvitt og klarlakk. Nå kan man altså også velge å kjøre med toneren neonrosa. Ifølge Ricoh bidrar dette til å utvide valgmulighetene for å lage plakater, invitasjoner, billetter og reklameblad. Fargerommet utvides, bilder forsterkes med toneren, og den gir et større utvalg av utskriftsmuligheter. I kombinasjon med andre fargenyanser kan den lage en neonpalett.

– Toneren Neon Pink føyer seg nå inn sammen med den meget fremgangsrike Neon Yellow som allerede har hjulpet kreative trylkleverandører til å lage et effektfullt og levende trykk, sier Eef de Ridder, europasjef for siviltrykk og industrielt trykk hos Ricoh.

Den neonrosa fargen blir tilgjengelig fra og med november og den er også kompatibel med de maskiner i C7100X-serien som er i drift ute på trykkeriene i dag.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: