Suksess på Flisa

Illustrasjon: Flisa Trykkeri

Flisa Trykkeri seiler i medvind i en bransje der det stort sett ellers er turbulent. NHO har vært på besøk i bedriften, og har publisert en artikkel om dette. Her fremgår det at daglig leder Per Otto Sletten og hans ansatte har doblet omsetningen på syv år.

Det er 17 år siden Per Otto Sletten og Ole Peder Berggren tok over driften av trykkeriet. Ved overtakelsen hadde firmaet elleve ansatte. I dag har man utvidet virksomheten med flere nye forretningsområder og har fire søsterbedrifter i sving, nå er det over femti medarbeidere ansatt.

Til tross for en landlig beliggenhet ute i et distrikt som ellers er mer kjent for potetdyrking enn grafisk virksomhet, har Sletten & co tiltrukket seg oppdrag og jobber fra et større område, også fra Oslo. Under det selvironiske mottoet “Itte akkurat urbant” har omsetningen økt fra 6 til 80 millioner kroner siden overtakelsen for 17 år siden.

Les NHOs reportasje fra bedriftsbesøket her. (Ekstern lenke)

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *