07 Media inviterer

Frokostforedragene til 07 Media fortsetter, også etter at Håvard Grjotheim har gått av som konsernsjef. Tirsdag 24. oktober går det neste av stabelen på Hotel Bristol i Oslo fra kl 08:30-10:00. Dette har blitt hyggelige bransjetreff der man både kan nettverke og få litt faglig og musikalsk påfyll. Tema denne dagen er «Designets rolle i en multikanalverden». Påmelding innen torsdag 19. oktober

SEMINAR:
– Hvordan bruke design som strategisk virkemiddel?
– Hvordan tilpasse det visuelle uttrykket til kanalvalget?
– Hvordan kan design bidra til å skape verdier?

Om foredragsholder

Erling Dokk Holm er førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania. Han har en doktorgrad fra Arkitekt- og designhøyskolen, er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo og har tidligere vært ansatt i Norsk Form. Han har særlig god kompetanse innenfor design, reklame og moderne forbruksmønster.

Dokk Holm er en anerkjent foredragsholder for næringsliv og offentlig sektor, og er mye benyttet overfor mediebransjen. Han har sittet i flere statlige utvalg og råd og er i tillegg spaltist i Dagens Næringsliv. Dessuten har han skrevet flere bøker om forbrukeratferd.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *