DCS Professional Guide – CMYK

 

Nå tilgjengelig fra Luth Gruppen.

Den profesjonelle utgaven av guiden består av 256 fargediagrammer med totalt 65.536 fargereferanseprøver i CMYK, trykt og vist i henhold til FOGRA-standarden. Trykt på matt bestrøket fotopapir. Guiden er presentert i en eksklusiv ringperm som er enkelt å bruke. Passer for alle som er opptatt av riktig fargebruk i sine yrker.
Bestem farge nøyaktig!

Med DCS® BOOK CMYK kan du bestemme alle farger feilfritt! Det er mange farger, men bare en er den rette. Hvis du bruker denne boken i det daglige arbeidet, vil kundene dine aldri igjen klage over fargeforskjeller.

På skjermen kan du ikke gjenkjenne fargevansene nøyaktig – ikke noe problem, DCS® BOOK CMYK viser den minste fargeforskjellen i 5% graderinger. Nå kan du behandle dine oppgaver enda bedre og korrigere fargene. Resultatet: bedre utskriftskvalitet!

Permen: 22 x 22 cm
fargeprøvene: 1,4 x 1, 4 cm

Bestilles hos:
Luth & Co AS
www.luth.no

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: