Omvisning i forbindelse med Sign, Print & Pack 2018

Peter Ollén presenterte opplegget foran neste års messe.

Denne uken var det orienteringsmøte i forbindelse med planleggingen av neste års begivenhet: Sign, Print & Pack 2018, som går av stabelen på X Meeting Point 19.-20. september 2018.

Messegeneral Peter Ollén kalte inn utstillere og potensielle utstillere til et orienteringsmøte på åstedet. Det har foregått og foregår en storstilt ombygging og oppussing av det som tidligere het Exporama. Nå heter det X Meeting Point, men de som jobber her refererer bare til stedet som X. Et stort konferanseområde har kommet til, og her var det masse rom som var booket denne dagen. På orienteringsmøtet ble det servert en velsmakende lunsj bestående av flere forskjellige tapasretter fra en oppgradert cateringavdeling.

Fra lobbyen

Ellers har Marriottgruppen etablert sitt nyeste hotellkonsept Moxy i lokalene. Dette er en hotelltype med ungdommelig tilsnitt, man sjekker inn i en lobby som minner mer om en bar, med bardisk, musikk og stilsikre møbler. Hotellets rom er beregnet for typisk gjennomsnittelige opphold på halvannet døgn, og har ikke minibar eller romservice – her er det meningen at lobbybaren skal dekke alle behov som måtte oppstå. Moxy Oslo X er Marriott-kjedens aller første hotell i Norge, og åpnet i sommer. Det anbefales at messeutstillere og -deltakere som har behov for overnatting booker seg inn på hotellet god tid i forveien.

Etter orienteringen var det omvisning i messehallen. 2018-messen er lagt til den største av de to messehallene på stedet, noe som betyr både større gulvplass og at det blir høyere under taket. Dette blir den første messen som også tar med seg emballasjebransjen, derav skiftet av messenavn fra Sign & Print til Sign, Print & Pack. Dog er det kun den delen av emballasjeområdet som har med trykk å gjøre som er invitert til messen, slik at vi fortsatt holder det innenfor grafisk bransje. Nylig har man oppgradert WiFi i hallene, og nå skal disse være messehallene med den beste nettdekningen i landet. Som tidligere år legges det noen arrangementer inn i messen, f.eks. blir det en inspirerende trykksaksutstilling, og mesterskapet i car wrapping er utvidet slik at det blir flere biler å bryne seg på og to dommere som finner ut hvem som går videre til Fespas VM.

Den store messehallen

Vi har etabler nettstedet agi.se der du får full oversikt over alle messene vi arrangerer i de nordiske landene, også neste års messe her i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: