Compress UV LED printer til Evje og Lunner

Stein Raaness AS melder at Reklamehuset Tretex på Lunner har kjøpt UV LED printer, modellen som ble valgt heter Compress iUV-1200s. Reklamehuset Tretex er et rendyrket firma for profilering, skilting og produksjon og dekor av reklamerelaterte produkter. I de senere årene har det vært en vridning mot mer CNC-relatert produksjon, laserskjæring og spesialproduksjon.

Skilt & Gravering på Evje har også bestillt Compress iUV-1200s. Bedriften produserer graverte skilt til industri og privat, og er en foretrukken leverandør til on- og offshoreindustrien. Alt av merking, skilt, dekor, banner og arbeidstøy leveres fra den allsidige og moderne bedriften på Evje.

Topp spesifikasjoner
Utskriftsområdet er 1137 x 750mm med opp til hele 30 cm høyde på media. Automatisk høydejustering av media er standard. Skriveren produserer opp til 12 m² (produksjonsmodus dual cmyk). Den har 8 UV LED skrivehoder som kan konfigureres etter eget ønske. En vanlig konfigurasjon er CMYK + 3 hvite + 1 lakk. Maks oppløsning på 2880 x 1400 dpi og variabel dråpestørrelse gir topp kvalitet på print. IQ interweave teknologien er god å ha for å unngå “banding”, også ved lav oppløsning.
Printeren er konstruert med tanke på minst mulig vedlikehold, og for konsistent kvalitet dag etter dag. Det patenterte WIMS-systemet sørger for at hvitt blekk sirkulerer kontinuerlig, slik at det hvite pigmentet ikke legger seg på bunnen av beholderen. Printeren takler mange typer medier, alt fra aluminium, glass, plastikk, akryl, tre, plexiglass, duk, lerret, lær, PVC med mere. Ønsker man å printe på runde gjenstander (glass/flasker) så finnes det en ”turnaround unit” som opsjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *