Ny arbeidsflyt-løsning

Nå kan du gradvis ta i bruk ny funksjonalitet,- alt etter din bedrifts behov.

Bedre arbeidsflyt for trykkerier utloves.

Med den modulbaserte løsningen kan du gradvis ta i bruk ny funksjonalitet tilpasset din virksomhets behov. Løsningen Accurio Pro Flux inneholder forbedret funksjonalitet for alle ledd i arbeidsflyten. Fra bestilling & ordre, rapportering, print-administrasjon til utskytning og ferdigstilling.

Løsningen er tett integrert med maskinen og er svært godt tilrettelagt for en automatisering av arbeidsflyten.

– Modulbaserte Accurio Pro Flux gjør det mulig å gradvis ta i bruk ny funksjonalitet tilpasset behovet i virksomheten. Det er også lagt mye vekt på å lage et intuitive og enkelt brukergrensesnitt. Dette er arbeidsflytløsningen som våre kunde vil verdsette, sier produktsjef Morten Hegge i Konica Minolta.

Se film her!

Om AccurioPro Flux:
I modulen Flux Essential har nå blant annet funksjonaliteten knyttet til redigering og endring av maler og signaturer blitt enklere og mer fleksibelt. Operatør kan nå raskt implementere en ny mal eller arbeidsflyt og knytte denne opp med en eller flere printerenheter.

Med modulen Flux Ultimate kan du nå sette opp en automatisert fargestyring med for eksempel forhåndskontroll av oppløsningen i alle bilder. Filer kan også automatisk konverteres til en ønsket PDF standard. Ingen unødvendige overraskelser og tid brukt på fargekorrigeringer.

I Flux Ultimate er alle opsjoner tilgjengelig. Her ligger en komplett bestillingsportal hvor grensesnitt og ulike produkter tilpasses ulike brukergrupper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *