Ny arbeidsflyt-løsning

PUBLISERT: 16 november 2017
OPPDATERT: 16 november

Nå kan du gradvis ta i bruk ny funksjonalitet,- alt etter din bedrifts behov.

Bedre arbeidsflyt for trykkerier utloves.

Med den modulbaserte løsningen kan du gradvis ta i bruk ny funksjonalitet tilpasset din virksomhets behov. Løsningen Accurio Pro Flux inneholder forbedret funksjonalitet for alle ledd i arbeidsflyten. Fra bestilling & ordre, rapportering, print-administrasjon til utskytning og ferdigstilling.

Løsningen er tett integrert med maskinen og er svært godt tilrettelagt for en automatisering av arbeidsflyten.

– Modulbaserte Accurio Pro Flux gjør det mulig å gradvis ta i bruk ny funksjonalitet tilpasset behovet i virksomheten. Det er også lagt mye vekt på å lage et intuitive og enkelt brukergrensesnitt. Dette er arbeidsflytløsningen som våre kunde vil verdsette, sier produktsjef Morten Hegge i Konica Minolta.

Se film her!

Om AccurioPro Flux:
I modulen Flux Essential har nå blant annet funksjonaliteten knyttet til redigering og endring av maler og signaturer blitt enklere og mer fleksibelt. Operatør kan nå raskt implementere en ny mal eller arbeidsflyt og knytte denne opp med en eller flere printerenheter.

Med modulen Flux Ultimate kan du nå sette opp en automatisert fargestyring med for eksempel forhåndskontroll av oppløsningen i alle bilder. Filer kan også automatisk konverteres til en ønsket PDF standard. Ingen unødvendige overraskelser og tid brukt på fargekorrigeringer.

I Flux Ultimate er alle opsjoner tilgjengelig. Her ligger en komplett bestillingsportal hvor grensesnitt og ulike produkter tilpasses ulike brukergrupper.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik