BKE Grafisk i Otta fornøyd med LaserTrykk

Bjørn Keyn fra BKE Grafisk, Otta

BKE Grafisk er på andre året whitelabelpartner hos LaserTrykk.no. De mener at dette har gitt deres kunder i både privat og offentlig sektor rimeligere trykksaker og markedsføringsmateriale av høy kvalitet. Kundene befinner seg i et stort geografisk område som omfatter Gudbrandsdalen, Trøndelag og Nord-Norge, og den integrerte logistikkløsningen skaper stor verdi for BKE Grafisk, hevder de.

Det var sommeren 2016 at Bjørn Keyn fra BKE Grafisk hørte om whitelabel-konseptet. Bjørn Keyn og Lasertrykk.no inngikk en avtale på Sign & Print messen senere samme år. Det ble starten på et godt samarbeide. Partnerne får en nettbutikk som er utstyrt med eget navn og logo, så partnerens kunder trenger ikke å kjenne til partnerskapet med LaserTrykk.no. Partneren bestemmer selv sine salgspriser og kan også velge å produsere ordren selv, hvis det er mer fordelaktig for dem. Sluttkunden kan enten bestille direkte i nettbutikken, eller kontakte partner som så bestiller ordren via nettbutikken. Partner kan også bruke siden til tilbudsberegning og velge å deretter kjøre ordren gjennom systemet.

– De fleste av mine kunder foretrekker å bestille hos oss på vanlig måte. Typisk fordi de er avhengige av å få rådgivning eller utført grafisk arbeid i forbindelse med bestillingen. Men vi har også kunder som selv bestiller direkte på nettbutikken, sier Bjørn Keyn. – Vi har selv stor glede av nettsiden, som bl.a. gjør det enkelt for oss å lage prisberegninger og tilbud. Alle kundeleveringer skjer i vårt navn og distribueres med Bring. Vi trenger ikke å være involvert i logistikken, og frakten er også prissatt meget konkurransedyktig. Samlet betyr det, at BKE Grafisk både kan ha meget konkurransedyktige priser, og samtidig en fornuftig inntjening. Vi har fått mange nye kunder pga. samarbeidet.

På nettbutikken kan kundene bestille forskjellige standard trykksaker som visittkort og brevpapir, men også mer avanserte trykksaker som bøker, hefter, plakater, rollups og bannere.

– Sammen med LaserTrykk.no er vi veldig konkurransedyktige på pris. Særlig på produkter som bøker, hefter, bannere, plakater og blanketter. F.eks. rollups kan vi levere i eksakt samme kvalitet til lav pris, som andre leverandører enkelt tar 200% mer for. Jeg har ikke eget trykkeri, så jeg har stor erfaring i å samarbeide med andre trykkerier. Kvaliteten av produkter og service er høy hos LaserTrykk.no, og det nyter man godt av som whitelabel-partner, slutter Bjørn Keyn.

LaserTrykk.no forteller at de ønsker å samarbeide med rundt 80 partnere i Norge og det samme antall i henholdsvis Danmark og Sverige. Konseptet utvikles ytterligere og løpende tilføyes fler og fler produkter, så både partnere og sluttkunder får enda større glede av løsningen.

Lenke:

LaserTrykk.no

En kommentar til “BKE Grafisk i Otta fornøyd med LaserTrykk”
  1. Prøver vi å drepe vår egen bransje eller?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: