Nytt stilig design på nyhetsbrev

PUBLISERT: 3 desember 2017
OPPDATERT: 21 mars
Johanna Kendrup, prosjektleder og Jesper Kahr Nielsen, formgiver på AGI Publishing House, har arbeidet med Sign & Prints nye design av nyhetsbrevet.

Sign&Prints nyhetsbrev har fått nytt design. Et bedre overblikk av nyheter for leserne og større eksponering for annonsørene er noen av forbedringene.

Formgivningen på Sign&Prints nyhetsbrev får et mer moderne utseende som dessute er ytterligere tilpasset for smarttelefoner og nettbrett. Dels får leseren en større leseropplevelse og kan ta del av en overskuelig nyhetsflyt, dels gis annonsører større muligheter til å synes:

– Jeg er utrolig fornøyd med at vi har fått til et så pent nyhetsbrev. Det blir en behageligere opplevelse for våre lesere. Ganske enkelt en smartere måte å utnytte det formatet vi jobber med, sier prosjektleder Johanna Kendrup

Også annonsemulighetene blir flere.

– Vi har kommet frem til en løsning som gir våre annonsører et bredere utvalg av markedsføringskanaler og en større merverde, sier salgsansvarlige Toivo Persson-Travesset.

Hvordan kommer annonsørene til å merke disse forandringene?

– Vi har allerede gått ut med informasjon tll våre kunder om våre enrede annonseformater. For det meste dreier det seg om flere eksponeringsalternativer som gir økte muligheter for en effektiv kommunikasjon. En nyhet er for eksempel raskt å kunne gjennomføre kortere annonsekampanjer.

Sign&Print er et heldekkende magasin for alle som produserer, publiserer og distribuerer informasjon. En helhetsovervåking av den tekniske og forretningsmessige utviklingen i en grafisk bransje i stadig endring. Det trykte magasinet utkommer to ganger i året. Nyhetsbrevet som er koplet til nettstedet Signogprint.no når ut til drøyt 2 300 abonnenter og sendes ut to ganger i uken.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag