Nytt stilig design på nyhetsbrev

PUBLISERT: 3 desember 2017
OPPDATERT: 21 mars
Johanna Kendrup, prosjektleder og Jesper Kahr Nielsen, formgiver på AGI Publishing House, har arbeidet med Sign & Prints nye design av nyhetsbrevet.

Sign&Prints nyhetsbrev har fått nytt design. Et bedre overblikk av nyheter for leserne og større eksponering for annonsørene er noen av forbedringene.

Formgivningen på Sign&Prints nyhetsbrev får et mer moderne utseende som dessute er ytterligere tilpasset for smarttelefoner og nettbrett. Dels får leseren en større leseropplevelse og kan ta del av en overskuelig nyhetsflyt, dels gis annonsører større muligheter til å synes:

– Jeg er utrolig fornøyd med at vi har fått til et så pent nyhetsbrev. Det blir en behageligere opplevelse for våre lesere. Ganske enkelt en smartere måte å utnytte det formatet vi jobber med, sier prosjektleder Johanna Kendrup

Også annonsemulighetene blir flere.

– Vi har kommet frem til en løsning som gir våre annonsører et bredere utvalg av markedsføringskanaler og en større merverde, sier salgsansvarlige Toivo Persson-Travesset.

Hvordan kommer annonsørene til å merke disse forandringene?

– Vi har allerede gått ut med informasjon tll våre kunder om våre enrede annonseformater. For det meste dreier det seg om flere eksponeringsalternativer som gir økte muligheter for en effektiv kommunikasjon. En nyhet er for eksempel raskt å kunne gjennomføre kortere annonsekampanjer.

Sign&Print er et heldekkende magasin for alle som produserer, publiserer og distribuerer informasjon. En helhetsovervåking av den tekniske og forretningsmessige utviklingen i en grafisk bransje i stadig endring. Det trykte magasinet utkommer to ganger i året. Nyhetsbrevet som er koplet til nettstedet Signogprint.no når ut til drøyt 2 300 abonnenter og sendes ut to ganger i uken.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324