Grjotheim blir ny konsernsjef i Scandbook

PUBLISERT: 7 desember 2017
OPPDATERT: 21 mars
Håvard Grjotheim

Scandbook i Falun, Sverige meddeler i en presseutsendelse at tidligere konsernsjef i 07 Media, Håvard Grjotheim fra nyttår av skal være ny administrerende direktør og konsernsjef på deltid i ScandBook Holding AB samt i datterselskapet ScandBook AB. Grjotheim er ikke ukjent med selskapet, han har sittet i styret til ScandBook Holding som ordfører frem til nå.

Grjotheim overtar rollen som konsernsjef etter Paulius Juska, som nå vil konsentrere seg om oppgaven som administrerende i det litauiska datterselskapet ScandBook UAB som det siste året har hatt en sterk utvikling.

Som ny ordfører i styret i ScandBook Holding AB kommer Odd Rune Austgulen inn, han er en av hovedeierne i ScandBook Holding AB. Odd Rune Austgulen har vært styreleder i ScandBook Holding AB siden 2015.

Om ScandBook
Konsernet består av moderselskapet ScandBook Holding AB samt datterselskapene ScandBook AB i Falun og ScandBook UAB i Klaipeda Litauen, der moderselskapet bedriver konsernadministrative oppgaver. ScandBook produserer bøker, mest skjønnlitteratur i hardcover- softcover- og pocketutgaver. Selskapene fokuserer på svarthvitt trykk och trykkingen skjer både digitalt og i offset. Utover bøker tilbyr ScandBook spesialeffekter og overflatebehandlinger av trykksaker samt bokdisplayer.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324