Grjotheim blir ny konsernsjef i Scandbook

Håvard Grjotheim

Scandbook i Falun, Sverige meddeler i en presseutsendelse at tidligere konsernsjef i 07 Media, Håvard Grjotheim fra nyttår av skal være ny administrerende direktør og konsernsjef på deltid i ScandBook Holding AB samt i datterselskapet ScandBook AB. Grjotheim er ikke ukjent med selskapet, han har sittet i styret til ScandBook Holding som ordfører frem til nå.

Grjotheim overtar rollen som konsernsjef etter Paulius Juska, som nå vil konsentrere seg om oppgaven som administrerende i det litauiska datterselskapet ScandBook UAB som det siste året har hatt en sterk utvikling.

Som ny ordfører i styret i ScandBook Holding AB kommer Odd Rune Austgulen inn, han er en av hovedeierne i ScandBook Holding AB. Odd Rune Austgulen har vært styreleder i ScandBook Holding AB siden 2015.

Om ScandBook
Konsernet består av moderselskapet ScandBook Holding AB samt datterselskapene ScandBook AB i Falun og ScandBook UAB i Klaipeda Litauen, der moderselskapet bedriver konsernadministrative oppgaver. ScandBook produserer bøker, mest skjønnlitteratur i hardcover- softcover- og pocketutgaver. Selskapene fokuserer på svarthvitt trykk och trykkingen skjer både digitalt og i offset. Utover bøker tilbyr ScandBook spesialeffekter og overflatebehandlinger av trykksaker samt bokdisplayer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *