Yello Digital utvider samarbeidet med Konica Minolta

f.v Ivar Borgersen, Torbjørn Spaberg og Morten Hegge

Midt i Groruddalen finner du trykkeriet Yello Digital. Trykkeriet er som navnet røper kjent for dets lange erfaring innen grafisk bransje med digitaltrykk.

Forlengelse av et godt samarbeid
-Utviklingen har vært stor siden vi startet opp med digitaltrykk i 2004 og når vi nå ønsket å utvide kapasiteten var Konica Minolta et helt naturlig valg for oss, – sier daglig leder Torbjørn Spaberg. Han fortsetter: – Med RK Grafisk som nærmeste nabo og vår samarbeidspartner på digitaltrykk er det svært viktig at vi har maskiner som leverer en printkvalitet på ypperste nivå. Vi valgte derfor å satse på Konica Minoltas nye AccurioPrint C6100. Dermed ble dette også den første installasjonen av Konica Minoltas nye flaggskip i Oslo. – Å kunne tilby alle trykktjenester i eget hus betyr mye for RK Grafisk. Det er viktig for oss å ha en partner på digitaltrykk som leverer kvalitet og fargestyring opp mot våre trykkmaskiner, sier salgssjef og medeier i RK Grafisk, Ivar Borgersen.

Hva er annerledes med ny digitaltrykk-løsning?
-Kvaliteten er den mest merkbare forskjellen for oss. Vi opplever nå klare forbedringer, spesielt knyttet til automatisering av fargestyringen og optimalisering av tosidig pasning. Kalibrering og maskinelle justering for fargeoptimalisering utføres nå automatisk. Dette betyr at vi alltid kan levere en konstant høy printkvalitet og ikke minst en høy oppetid på maskinen med en forutsigbar produksjonskapasitet, forklarer operatør og bror Tommy Spaberg.

Hektisk høytid
Yello Digital har tre aktive medarbeidere som produsere et vidt spekter av trykksaker, blant annet brosjyrer, flyers, menyer og storformat print. I desember er det travle dager og alle maskiner er fult belagt med å produsere sesongens julekort som skal selvsagt leveres i god tid før 24. desember. -Vi møter tøffe krav fra kunder vedrørende leveringstider. Når maskinen i tillegg har en hefte-finisher med inline-trimming av tre sider og firkantrygg blir prosessene svært automatiserte og effektive. Vi ser at en god og mest mulig automatisert arbeidsflyt gjør oss langt mer produktive, og vi klarer å møte kundens behov, sier Tommy Spaberg.

En ny hverdag
-Vi har også valgt å ta i bruk Konica Minoltas Accurio Pro Flux arbeidsflytløsning. Nå jobber vi med predefinerte utskytningsmaler knyttet opp mot riktig media som gjør det effektivt å få mange jobber raskt i produksjon. At maskinen i tillegg bruker lite tid på innstillinger og justeringer mellom hver enkelt jobb, forbedrer produktiviteten. Med en enklere og mer effektiv hverdag er vi nå godt rustet til å jobbe enda mer aktivt ut i markedet. Vi er konkurransedyktige og arbeidsvillige, – avslutter Torbjørn Spaberg optimistisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *