Tre AGI-tilstelninger i 2018

PUBLISERT: 14 desember 2017
OPPDATERT: 14 desember

I 2018 tilby vi fra AGI tre tilstelninger hvor du kan treffe dine kunder.

Finland 14. og 15. mars

Først ute er Sign, Print & Pack messen i Helsinki den 14. og 15. mars. Det er første gang etter flyttingen fra Jyväskylä og vi har store forventninger. Her blir det både wrapping-konkurranser, kreative seminarer og Academy – alt det du nå forventer deg av en AGI-messe.

Her finner du hallplan og alle detaljer: http://agi.se/

 

Oslo 19. og 20. september

Sign, Print & Pack messen på X Meeting Point på Hellerudsletta straks utenfor Oslo har nå blitt en godt etablert messe, som avholdes annethvert år. Nå utvidet med emballasjetrykk. Her blir det selvsagt både wrapping-konkurranser, kreative seminarer og Academy samt en større trykksakutstilling og folierte biler.

Her finner du hallplan og alle detaljer: http://agi.se/

Riga den 26. og 27. september

Vi tar over arrangementet av Plockmatic Riga Days, som har vært umåtelig populært for regionen. Nå er alle utstillere velkomne til å være med disse to dagene. Utstillerne betaler en fast pris, 2800 euro, og har tilgang til strøm, bord og stolar og gulvplass. I konseptet inngår det å tilby alle besøkere mat og drikke, kaffe og delikatesser. Deltakerne – fra Baltikum, Hviterussland og vestre Russland – inviteres inn til en merket løype mellom alle utstillerne.

Her finner du hallplan og alle detaljer: http://agi.se/

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324