Tre AGI-tilstelninger i 2018

I 2018 tilby vi fra AGI tre tilstelninger hvor du kan treffe dine kunder.

Finland 14. og 15. mars

Først ute er Sign, Print & Pack messen i Helsinki den 14. og 15. mars. Det er første gang etter flyttingen fra Jyväskylä og vi har store forventninger. Her blir det både wrapping-konkurranser, kreative seminarer og Academy – alt det du nå forventer deg av en AGI-messe.

Her finner du hallplan og alle detaljer: http://agi.se/

 

Oslo 19. og 20. september

Sign, Print & Pack messen på X Meeting Point på Hellerudsletta straks utenfor Oslo har nå blitt en godt etablert messe, som avholdes annethvert år. Nå utvidet med emballasjetrykk. Her blir det selvsagt både wrapping-konkurranser, kreative seminarer og Academy samt en større trykksakutstilling og folierte biler.

Her finner du hallplan og alle detaljer: http://agi.se/

Riga den 26. og 27. september

Vi tar over arrangementet av Plockmatic Riga Days, som har vært umåtelig populært for regionen. Nå er alle utstillere velkomne til å være med disse to dagene. Utstillerne betaler en fast pris, 2800 euro, og har tilgang til strøm, bord og stolar og gulvplass. I konseptet inngår det å tilby alle besøkere mat og drikke, kaffe og delikatesser. Deltakerne – fra Baltikum, Hviterussland og vestre Russland – inviteres inn til en merket løype mellom alle utstillerne.

Her finner du hallplan og alle detaljer: http://agi.se/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: