Gunnarshaug går for imagePRESS - igjen

PUBLISERT: 21 desember 2017
OPPDATERT: 21 desember
Jon Ingar Mæland og Ivar Krågeland fra Canon leverer også velsmakende kaker ved de rette anledninger.

Gunnarshaug Trykkeri satser for tiden på flere fronter, både innen tradisjonell arktrykk og digitaltrykk. I den forbindelse ble en ny imagePRESS C10000 VP installert i lokalene på Åsen i Stavanger før jul.

I en by og region som har fått smake på oljenedturen, satser Morten Gunnarshaug friskt med nye investeringer og nye allianser. I partnerskap med HBO i Haugesund og Ålgård Offset er det også investert over 25 millioner i nye trykkmaskiner på Ålgård.

I lokalene på Åsen i Stavanger rendyrkes imidlertid digitaltrykk, og her har Gunnarshaug valgt å satse videre med Canon som samarbeidspartner, men nå med en imagePRESS C10000 VP.

– Vår forrige maskin, imagePRESS 6011 VP, har gjort en god jobb i flere år, men vi ser at en oppgradering vil gi oss en del nye muligheter og konkurransefortrinn, blant annet økt oppetid og kontinuerlig fargekontroll. Muligheten til å trykke på strukturerte materialer åpner også for ny spennende muligheter, sier Gunnarshaug.

Produksjonsleder Jørn Stokkedal har hatt imagePRESS som en god «kollega» de siste årene, og er selvsagt fornøyd med å kunne løfte kvalitet og service enda et par hakk.

– Det er veldig fint med en økning av oppløsningen fra 1200 x 1200 til 2400 x 2400 dpi og andre forbedringer, men kort fortalt gir den nye maskinen oss økt produktivitet, og enda jevnere kvalitet.Det er alltid velkomment for både bedriften og kundene våre. For oss som opererer maskinen er det veldig greit med funksjoner som inline stacker og 3-snitter. Dette forenkler og sparer oss for tid i ferdiggjøringen.

Daglig leder for Canon Business Center i Stavanger, Jon-Ingar Mæland, er svært fornøyd med videreføringen av samarbeidet med Gunnarshaug og den nye trykkerikonstellasjonen i Stavanger-regionen.

– Vi er ydmyke og takknemlige for den tilliten vi har fått ved inngåelse av denne avtalen. Som klar markedsleder av digitaltrykkløsninger i Norge, bekrefter denne avtalen at vi har den teknologien som markedet etterspør. Dette i tillegg til arbeidsflytløsninger og et serviceapparat i toppklasse gjør oss til en komplett leverandør.

– På vegne av Canon Norge gratulerer vi Gunnarshaug med den nye løsningen og ser frem til et videre samarbeid med en av Norges mest spennende og innovative grafiske selskaper, avslutter Mæland.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1