Epsons SureColor S-serie prisbelønnet

PUBLISERT: 4 januar 2018
OPPDATERT: 4 januar
Keypoint Intelligence gir Epsons SureColor S-serie høyeste anerkjennelse.

SC-S40600, SC-S60600 og SC-S80600 ble alle anerkjent med utmerkelser av de tekniske ekspertene i juryen

Keypoint Intelligence (tidligere kjent som Buyers Lab), verdens ledende uavhengige anmeldere av programvare, maskinvare og tjenester for bilde- og dokumentbehandling, har anerkjent Epson for sin innovasjon og fremragende fargepresisjon som fremkommer med de solventbaserte skiltskriverne i SureColor S-serien.

Alle de tre nåværende modellene i serien – SC-S40600, SC-S60600 og SC-S80600 – mottok BLI Pick-prisen på SGIA-Expo 2017:

  • Epson SureColor S40600– Enestående grunnleggende CMYK 54/64″ økosolvent-/lateksenhet
  • Epson SureColor S60600– Enestående høyproduksjons CMYK 54/64 økosolvent-/lateksenhet
  • Epson SureColor S80600– Enestående utvidet fargespekter på 54/64″ økosolvent-/lateksenhet

– Keypoint Intelligence samarbeidet svært tett med Epson under testprosessen, og alle tre solventskriverne i Epson SureColor S-serien ga de laveste Delta E-målingene av alle enhetene som ble testet, sier David Sweetnam, direktør for forskning og laboratorietjenester for EMEA/Asia hos Keypoint Intelligence. – Disse prisene gir en spesiell anerkjennelse til produsenter og produkter som presterer bedre enn andres tilsvarende produkter i våre omfattende laboratorietester, og alle tre modellene i S-serien har gjort det svært bra i testene våre. De leverer den nøyaktigheten som alle fargekritiske trykkerier vil sette pris på.

Siden lanseringen av sitt testprogram økosolvent-/lateksenheter i 2016 har BLI testet svært mange skrivere i Europa og USA. Disse første BLI Pick-prisene gir spesiell anerkjennelse til de beste maskin- og programvareproduktene som er anmeldt av BLIs team av tekniske eksperter og analytikere.

– Vi har alltid visst akkurat hvor gode SureColor SC-S-skriverne våre er til skilt- og utstillingsmarkedet, med salgstall som tilsier at kundene våre også vet det, sier Chris Davies, produktsjef hos Epson Europe. – Derfor er vi veldig fornøyde med at en testorganisasjon av Buyers Labs kaliber ser det riktig å anerkjenne ikke bare én, men alle tre SC-S-skriverne med priser for høyeste tekniske kvalitet.

– Epsons profesjonelle bildebehandlingsløsninger er laget med den mest avanserte teknologien for å oppnå resultater av høyeste kvalitet, og skriverne i SureColor S-serien er et utmerket eksempel på dette. Med klasseledende underlagskontroll og et bransjeledende fargespekter er de blant de raskeste i sin klasse og leverer enestående kvalitet og verdi til kundene våre, avslutter Davies.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1