Horizons roterende stans

PUBLISERT: 11 januar 2018
OPPDATERT: 11 januar

Horizon slipper en oppfølger med høyere ytelse. En roterende stansemaskin utstyrt med to magnetiske sylindere for produksjon av personlig emballasje og etiketter.

Stansemaskinen RD-4055DM gir flere muligheter og utvider utvalget innen ferdiggjøring, sier produsenten Horizon. Maskinen med roterende stanseteknikk er en etterfølger til RD-4055 og er utstyrt med to magnetsylindere – en variant som tidligere kun var tilgjengelig som spesialutstyr. Ifølge fabrikanten gir det meget korte omstillingstider, høy kvalitet og muliggjør etterbehandling og foredling av forskjellige materialer til en rekke produkter. Det kan for eksempel lage etiketter, personaliserte emballasjer, visittkort eller reklameblad i ulike former og formater. Med denne ferdiggjøringsløsningenkan man stanse, toppstanse, false, perforere og prege – alt i en og samme maskin.

Horizons nye stans har doble magnetsylindere.

Horizon oppgir hastigheten til inntil 6 000 ark per time. Maskinløsningen er lagd for materialformater for minst 200 x 275 millimeter og opp til maksimumsmålene 400 x 550 millimeter, ved et minimalt stansformat på 50 x 80 mm samt mulige materialtykkelser mellom 0,1 og 0,5 millimeter. Arket transporteres i begge retningene, fremover og bakover, og plasseres eksakt. Produksjon av flere kopier på ett ark er mulig takket være en elektronisk arkkontroll som er kjernen i den roterende stansningen. Videre meddeler produsenten at stansplatene kan monteres enkelt og presist på magnetsylinderne slik at innstillingstidene forkortes ytterligere ved ordreskifte og – avhengig av produkt – kun tar fem til ti minutter.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12