Horizons roterende stans

Horizon slipper en oppfølger med høyere ytelse. En roterende stansemaskin utstyrt med to magnetiske sylindere for produksjon av personlig emballasje og etiketter.

Stansemaskinen RD-4055DM gir flere muligheter og utvider utvalget innen ferdiggjøring, sier produsenten Horizon. Maskinen med roterende stanseteknikk er en etterfølger til RD-4055 og er utstyrt med to magnetsylindere – en variant som tidligere kun var tilgjengelig som spesialutstyr. Ifølge fabrikanten gir det meget korte omstillingstider, høy kvalitet og muliggjør etterbehandling og foredling av forskjellige materialer til en rekke produkter. Det kan for eksempel lage etiketter, personaliserte emballasjer, visittkort eller reklameblad i ulike former og formater. Med denne ferdiggjøringsløsningenkan man stanse, toppstanse, false, perforere og prege – alt i en og samme maskin.

Horizons nye stans har doble magnetsylindere.

Horizon oppgir hastigheten til inntil 6 000 ark per time. Maskinløsningen er lagd for materialformater for minst 200 x 275 millimeter og opp til maksimumsmålene 400 x 550 millimeter, ved et minimalt stansformat på 50 x 80 mm samt mulige materialtykkelser mellom 0,1 og 0,5 millimeter. Arket transporteres i begge retningene, fremover og bakover, og plasseres eksakt. Produksjon av flere kopier på ett ark er mulig takket være en elektronisk arkkontroll som er kjernen i den roterende stansningen. Videre meddeler produsenten at stansplatene kan monteres enkelt og presist på magnetsylinderne slik at innstillingstidene forkortes ytterligere ved ordreskifte og – avhengig av produkt – kun tar fem til ti minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *