Finsk flexotrykkeri Pantone-sertifisert

Fra venstre: X-Rites Maxim Siniak og Mark Gundlach sammen med Sun Chemicals eksperter sjekker det første testprintet på transparent film for fysiske defekter.

Pyroll Packages blir det første flexografitrykkeriet som blir PANTONE sertifisert. Etter prøvetestingen vil programmet utvides til andre Pyroll fasiliteter i Finland.

X-Rite Incorporated og datterselskapet Pantone LLC, rapporterte i dag at det finske selskapet Pyroll Packages blir verdens første flexobaserte trykkeri som får PANTONE Sertifisert Trykkeristatus. Sertifiseringstestene ble utført i selskapets avdeling i Joensuu, ett av ti steder selskapet er etablert på i Finland. Pyroll planlegger å fortsette dette programmet utover i 2018. Sertifiseringen ble utført av X-Rite løsningsarkitekt Mark Gundlach og Internasjonal Teknisk Support og Applikasjonsekspert Maxim Siniak sammen med Sertifisert Pantone Partner og reprohus for emballasje Flexolahti Oy samt X-Rite forhandler KTA Oy.

Programmet for PANTONE sertifiseringer for trykkerier bedømmer og analyserer ethvert aspekt av et trykkeris fargeoperasjoner – fra preflight, til filforberedelse og proofing, til blekkformulering og blanding, og til prosesskontrollen. Pyrolls sertifisering bekrefter selskapets evne til å konsistent oppnå de strengeste fargekravene fra kundene, effektivt og kostnadseffektivt. PANTONEs sertifiseringsprogram krever en årlig evaluering av sertifiseringen for å sikre at ytelsen kontinuerlig holder seg på toppnivå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *