Landstrykkerstevnet 2018

Ny tid innen grafisk produksjon.

Vi har nye læreplaner, nye maskiner kommer, digitaltrykk vokser, DigitalFlexo, offset/heatmaskinene, avispressene har aldri vært bedre enn de er nå. Dette blir hovedsakene under Landstrykkerstevnet i Fredrikstad 2018.

Østfold Grafiske Trykkerklubb i samarbeid med Trykkernes Landssammenslutning i Norge arrangerer Landstrykkerstevnet 2018 i  Fredrikstad 31. august til 2.september. Trykkernes Landssammenslutning i Norge er også 100 år i 2018. Sammenslutningen ble stiftet i 1917, men hadde sin start i 1918.

Det blir avholdt Landskonferanse i forkant av Landstrykkerstevnet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: