Landstrykkerstevnet 2018

Ny tid innen grafisk produksjon.

Vi har nye læreplaner, nye maskiner kommer, digitaltrykk vokser, DigitalFlexo, offset/heatmaskinene, avispressene har aldri vært bedre enn de er nå. Dette blir hovedsakene under Landstrykkerstevnet i Fredrikstad 2018.

Østfold Grafiske Trykkerklubb i samarbeid med Trykkernes Landssammenslutning i Norge arrangerer Landstrykkerstevnet 2018 i  Fredrikstad 31. august til 2.september. Trykkernes Landssammenslutning i Norge er også 100 år i 2018. Sammenslutningen ble stiftet i 1917, men hadde sin start i 1918.

Det blir avholdt Landskonferanse i forkant av Landstrykkerstevnet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: