Ny fargeserie for offsettrykk

Ifølge Sun Chemical skal de nye uv-fargene forbedre trykkets holdbarhet. (Bildet er kun en illustrasjon og har ingen forbindelse med den nye fargeserien).

Sun Chemical leverer nye uv-trykkfarger som ifølge produsenten skal gjøre det lettere for varemerkeeiere.

Trykkfargeprodusenten Sun Chemical lanserer en uv-trykkfargeserie for offset. Serien heter SunCure Aspire UV og har ifølge produsenten en fargtransparens som kan gi livfulle grafiske effekter på metall-, linseformede og tredimensjonale kartonglag. Trykkfargene kan benyttes for premiumemballasjer, til for eksempel parfymer, kosmetikk og legemidler.

Ifølge produsenten er trykkfargenes styrke blant annet overføringen til substratet, et bredt vannvindu og en høy pigmentstyrke. De nye fargene skal også innebære en forenkling for varemerkeeieren i tilsetningen av korrekt fotoinitiator – det stoffet som velges ut og tilsettes i den kjemiske reaksjonen som skjer når trykket herdes, som i sin tur kan forbedre trykkets kvalitet.

Produsenten tilbyr trykkfargene i en komplett serie av farger som skal fylle samtlige behov for spotfarger, samt ISO-fargekravene for GRACoL G7-applikasjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *