Epson fortsetter å selge

PUBLISERT: 25 januar 2018
OPPDATERT: 25 januar
Rennafart! Det er viktig at fargene blir like på alle typer printmedier, og Luth Gruppen har lagd en medieperm for å vise sin kompetanse på nettopp medieprofilering.

Luth Gruppen melder om en oppløftende start på det nye året, med fortsatt salg av Epsons maskiner. Firmaet har fått kontrakt på to stk. nye Epson Surecolor S-serie maskiner,  som allerede er signert og på vei til nye kunder.

Markedet har virkelig fått øynene opp for den fantastiske kvaliteten Epson leverer med sine maskiner, mener Luth Gruppen. Spesielt Epson Surecolor SC-S 80600 modellen er populær med sin evne til å gjengi Pantonefarger, hevder de.

Det er 07 Media som har fått levert en SC-S 80600 i årets første uke, dessuten står leveranser til Mark Bric AS, Thure Trykk AS og Wera AS for tur, etter en god avslutning på 2017.

2018 startet med Data Skilt AS og AIT Bjerch AS som begge har valgt Epson. Luth Gruppen mener deres medarbeidere har unik kompetanse når det gjelder profilering av print media. Den beste kvaliteten oppnår man når mediet som skal printes på er riktig profilert, og Luth Gruppen profilerer alle medier de selger, slik at resultatet fra Epsonmaskinen blir så likt som mulig. Firmaet kan demonstrere dette i sin medieperm, der samme bilde er benyttet på alle medier for å vise hvilken kompetanse de har på å få fargene til å se like ut på ulike medier.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1