Bølgepapp i fokus på messe

Den nye messedelen skal inspirere og gi kunnskap om digitaltrykk på blant annet bølgepapp.

Fespa satser på en ny messedel som skal vise mulighetene med å trykke digitalt på bølgepapp og liner. Et marked som spås å omsette for over 20 milliarder kroner allerede om et par år.

Overgangen til trykk med blekk har åpnet opp helt nye muligheter for produsenter av digitalpresser. I Spania er en EFI-kunde i helkontinuerlig døgnet-rundt produksjon og HP har installasjoner i både Europa og USA. Også andre produsenter har vist eksempler på produksjon i høy hastighet. Ikke rart kanskje, med tanke på at dette er et marked som spås å omsette over 20 milliarder kroner allerede om et par år.

Under Fespa i Berlin, 15-18. mai, kommer organisasjonen til å stelle i stand en spesiell utstilling for å vise mulighetene med å trykke direkte på bølgepapp eller på liner. Messens nye del kommer til å fokusere på fordelene med å integrere digital teknikk i produksjonen. Formålet er å gi inspirasjon og ny kunnskap om digitaltrykte profilerte applikasjoner som for eksempel reklameemballasje, pappesker tilpasset transport av farlig gods sat salgsdisplayer.

Foruten løsninger for å forbedre arbeidsflyten med digital trykketeknikk kommer følgende elementer i trykkeprosessen til å diskuteres: det spesifikke materiale som skal trykkes på, håndtering av materialer, primere, blekk, bestrykninger, lakk, kutting og falsing.

Under utstillingen kommer besøkerne til å kunne diskutere digitale muligheter med et flertalls ulike trykkpresse-leverandører som eksempelvis HP, Lamina, Sun Automation, Inca Digital og BCS-Autobox. Foredragsholderne kommer til å bestå av uavhengige bransjespesialister, eksperter og representanter for varemerker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: