Fujifilm kjøper Xerox

31. januar ble det meldt at Fujifilm Holdings Corporation hadde kjøpt Xerox Corporation. De to virksomhetene har allerede i mer enn hatt et Fuji-Xerox samarbeidsselskap. Det opplyses at kjøpesummen er på 6.1 milliarder amerikanske dollar.

Det nye selskapet Fuji Xerox vil ha en samlet omsetning på omkring 18 milliarder amerikanske dollar. Man fortsetter med to hovedkontorer, ett i Tokyo og ett i Connecticut.

Sammenslåingen av de to verdensomspennende selskapene vil medføre at et større antall medarbeidere, omlag 10 000 – hovedsakelig i Asia – må finne seg annet arbeid.

Man forventer at det nye Fuji Xerox selskapet kommer til å etablere seg sammen med toppen av printmarkedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: