Agfas Anapurna-serie får begynnermodell

Den nya storformatprinteren i Anapurna-serien heter H1650i LED og er en mindre versjon av Anapurna H2050i LED.

Agfa utvider sin Anapurna-serie med ytterligere en storformatprinter. En noe mindre versjon enn forgjengeren Anapurna H2050i LED, men med liknende funksjoner.

Det som skiller den nye storformatprinteren fra Anapurna H2050i LED er fremfor alt at den er mindre. Ellers kan den som sin forgjenger skrive ut på ulike typer av medier – rigide og fleksible materialer med hjelp av LED-herding. Den nye storformatprinteren fra Agfa Graphics er spesielt tilpasset for å printe sign- og displayprodukter. Maskinen har et utskriftsformat på 1,65 meter som med en innebygd funksjon kan skrive ut i flere lag. Ifølge Agfas produktsjef Philip Van der Auwera så ble den nye storformatprinteren lagd for å være en mangesidig innstegsmodell og et kvalitativt alternativ for trykkerier:

– Selv om den er mindre er den utstyrt med funksjoner som normalt er reservert for mer avanserte printere; automatisk innstilling av skrivehodets høyde, funksjoner som forhindrer at printeren kræsjer samt en antistatisk bjelke.

Printeren ble første gang vist for publikum på messen C! Print i Lyon, Frankrike, 6.-8. februar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: