Agfas Anapurna-serie får begynnermodell

PUBLISERT: 8 februar 2018
OPPDATERT: 8 februar
Den nya storformatprinteren i Anapurna-serien heter H1650i LED og er en mindre versjon av Anapurna H2050i LED.

Agfa utvider sin Anapurna-serie med ytterligere en storformatprinter. En noe mindre versjon enn forgjengeren Anapurna H2050i LED, men med liknende funksjoner.

Det som skiller den nye storformatprinteren fra Anapurna H2050i LED er fremfor alt at den er mindre. Ellers kan den som sin forgjenger skrive ut på ulike typer av medier – rigide og fleksible materialer med hjelp av LED-herding. Den nye storformatprinteren fra Agfa Graphics er spesielt tilpasset for å printe sign- og displayprodukter. Maskinen har et utskriftsformat på 1,65 meter som med en innebygd funksjon kan skrive ut i flere lag. Ifølge Agfas produktsjef Philip Van der Auwera så ble den nye storformatprinteren lagd for å være en mangesidig innstegsmodell og et kvalitativt alternativ for trykkerier:

– Selv om den er mindre er den utstyrt med funksjoner som normalt er reservert for mer avanserte printere; automatisk innstilling av skrivehodets høyde, funksjoner som forhindrer at printeren kræsjer samt en antistatisk bjelke.

Printeren ble første gang vist for publikum på messen C! Print i Lyon, Frankrike, 6.-8. februar.

Les videre

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz