Agfas Anapurna-serie får begynnermodell

Den nya storformatprinteren i Anapurna-serien heter H1650i LED og er en mindre versjon av Anapurna H2050i LED.

Agfa utvider sin Anapurna-serie med ytterligere en storformatprinter. En noe mindre versjon enn forgjengeren Anapurna H2050i LED, men med liknende funksjoner.

Det som skiller den nye storformatprinteren fra Anapurna H2050i LED er fremfor alt at den er mindre. Ellers kan den som sin forgjenger skrive ut på ulike typer av medier – rigide og fleksible materialer med hjelp av LED-herding. Den nye storformatprinteren fra Agfa Graphics er spesielt tilpasset for å printe sign- og displayprodukter. Maskinen har et utskriftsformat på 1,65 meter som med en innebygd funksjon kan skrive ut i flere lag. Ifølge Agfas produktsjef Philip Van der Auwera så ble den nye storformatprinteren lagd for å være en mangesidig innstegsmodell og et kvalitativt alternativ for trykkerier:

– Selv om den er mindre er den utstyrt med funksjoner som normalt er reservert for mer avanserte printere; automatisk innstilling av skrivehodets høyde, funksjoner som forhindrer at printeren kræsjer samt en antistatisk bjelke.

Printeren ble første gang vist for publikum på messen C! Print i Lyon, Frankrike, 6.-8. februar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: