Papirguide som app

I appen Compare fra Inkish er det mer enn 27 000 søkbare papirtyper.

Etter å ha samlet inn data i fire år, lanserer Inkish nå en app som skal gjøre det lettere å finne frem i jungelen av ulike papirtyper.

I appen som heter Inkish Compare kan man søke etter spesifikke papirtyper samt vise mulige alternativer om akkurat denne papirtypen ikke er tilgjengelig. Enten man er trykksakkjøper eller trykkeri kan man f.eks. søke etter et matt bestrøket papir og en gramvekt. Slik presenterer appen en liste over kjente papirtyper. Velger du et papir fra eksempellisten, så får du mer informasjon om tykkelse, hvithet og opasitet. I bunnen av appens vindu finner du en del andre papirtyper med de samme egenskapene. man kan dessuten øke toleransen for en eller flere av de tekniske parametrene, og da favner man også over flere alternative papirtyper.

I øyeblikket er det mer enn 27 000 papirtyper som er registrert i appens database, og mer enn 85% av disse har direkte lenker til tekniske datablad hos leverandørene.

Compare er den andre appen Inkish markedsfører basert på en papirdatabase. Den første var Inkish Calc – en kalkulator for trykksaksberegning, der du kan beregne tykkelse og ryggbredde på for eksempel et hefte, basert på papirtykkelsen. Begge appene kan lastes ned gratis og er tilgjengelige både for Apple ios og Android.

En kommentar til “Papirguide som app”
  1. Martin Lehmann Madsen sier:

    Takk for tipset 😉
    Dere har lagt inn linken til Inkish Calculator for Android, ikke linken til Inkish Compare.
    Linken til Inkish Compare for Android er:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.revinfotech.inkishcomparee

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *