Stibo Printing Solutions skifter navn til Stibo Complete

Administrerende direktør, Søren Henriksen

Stibo Printing Solutions, som bl.a. eier Color Print, Stibo Graphic, Scanprint, Stibo Media og Sörmlands Printing Solutions samler alle aktivitetene under én identitet på tvers av forretningsenheter og landegrenser.

Navneskiftet skyldes et ønske om å signalere 360 graders kommunikasjonsløsninger, utdyper administrerende direktør, Søren Henriksen: – Kundene våre etterspør totalløsninger som utgjør en forskjell – eller one stop shopping som det også blir kalt. Vi tilbyr hele pakken, og det skulle vår nye identitet bygges opp rundt. Derfor har vi valgt Stibo Complete som vårt nye, felles navn.

Selskapet har også nytt nettsted: stibocomplete.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Horizon møter utfordringene innen den digitale transformasjonen

Omstrukturering i ledelsen hos Horizon skal gjøre ferdiggjøringsfirmaet i stand til å møte utfordringene ved den digitale forandringen innen trykkeribransjen. Økende krav til ytelsen av produkter, service og levering av individuelle kundeløsninger står i fokus for videreutviklingen av selskapet.

Publisert av: