HP setter fokus på farger og bilder

Bilde som er skrevet ut med HP Indigo 12000 HD Digital Press.

HP lanserer en digitalpresse på markedet som skal gi skarpere og klarere farger i mer avanserte bilder. Ifølge produsenten overtreffer maskinens kvaliteter offset.

Den nye digitale trykkpressen, HP Indigo 12000 HD  har fullt fokus på farger og bilder. Ifølge HP så tas bildeoppløsningen til et helt nytt nivå og gir skarpere bilder som til og med overtreffer offsettrykk. Dette gjøres gjennom et innebygget system for B2-format, High Definition Image System, som med 48 parallelle laserstråler gir en rastertetthet opp til 290 linjer per tomme.

I forbindelse med lanseringen passer produsenten på å slippe maskiner til emballasjeindustrien. Dels HP Indigo 6900 Digital Press for etiketter og emballasjer, dels en digitalpresse, HP PageWide C500 Press for trykk rett på bølgepapplater med blekkstråleteknikk i ett pass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Horizon møter utfordringene innen den digitale transformasjonen

Omstrukturering i ledelsen hos Horizon skal gjøre ferdiggjøringsfirmaet i stand til å møte utfordringene ved den digitale forandringen innen trykkeribransjen. Økende krav til ytelsen av produkter, service og levering av individuelle kundeløsninger står i fokus for videreutviklingen av selskapet.

Publisert av: