HP setter fokus på farger og bilder

PUBLISERT: 1 mars 2018
OPPDATERT: 1 mars
Bilde som er skrevet ut med HP Indigo 12000 HD Digital Press.

HP lanserer en digitalpresse på markedet som skal gi skarpere og klarere farger i mer avanserte bilder. Ifølge produsenten overtreffer maskinens kvaliteter offset.

Den nye digitale trykkpressen, HP Indigo 12000 HD  har fullt fokus på farger og bilder. Ifølge HP så tas bildeoppløsningen til et helt nytt nivå og gir skarpere bilder som til og med overtreffer offsettrykk. Dette gjøres gjennom et innebygget system for B2-format, High Definition Image System, som med 48 parallelle laserstråler gir en rastertetthet opp til 290 linjer per tomme.

I forbindelse med lanseringen passer produsenten på å slippe maskiner til emballasjeindustrien. Dels HP Indigo 6900 Digital Press for etiketter og emballasjer, dels en digitalpresse, HP PageWide C500 Press for trykk rett på bølgepapplater med blekkstråleteknikk i ett pass.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Canon titter inn i nye markeder

Det er en Canon i kanonform, som med sin 4.800 m2 store Drupa-stand viser hvorfor de er markedsleder innen flere teknologier.
Drupa_Canon

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12